Οι «Παρεμβάσεις» διεκδικούν την προεδρία της ΕΛΜΕ

ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ *ΟΙ ΣΥΝΕΚ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΖΗΤΗΣΑΝ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΟΥΝ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ

Δημοσίευση: 28 Φεβ 2020 22:25

«Κρατάει πολύ η κολόνια» της αδυναμίας συγκρότησης προεδρείου της ΕΛΜΕ Λάρισας.

Την Τετάρτη, μετά από μια μαραθώνια συνεδρίαση που ξεκίνησε στις 3.30 το μεσημέρι και κατέληξε στις 11.30 το βράδυ, 8 ώρες δηλαδή, πάρθηκαν αποφάσεις για εκπαιδευτικά ζητήματα, συγκρότηση προεδρείου όμως και πάλι δεν έγινε. Και ενώ θεωρητικά η ΔΑΚΕ κατέληξε κατεβάζοντας ως υποψήφιο για πρόεδρο της ΕΛΜΕ τον Αθανάσιο Φούντα, τα εσωτερικά της προβλήματα λειτούργησαν ως ντόμινο στη λειτουργία του σωματείου. Μετά την ΠΕΚ που είχε ζητήσει χρόνο την περασμένη εβδομάδα για να επανεξετάσει τη στάση της, χρόνο τώρα ζητούν οι ΣΥΝΕΚ για να επανεξετάσουν τη στάση τους μετά τα νέα δεδομένα που προέκυψαν. Ποια είναι αυτά τα νέα δεδομένα; Μια νέα υποψηφιότητα από την πλευρά της παράταξης των Παρεμβάσεων του Δημήτρη Παπαδόπουλου, για την προεδρία της ΕΛΜΕ. Ως φαίνεται, το θέμα της συγκρότησης προεδρείου στην ΕΛΜΕ, αποδεικνύεται γρίφος για δυνατούς λύτες. Παρόλα αυτά, ακόμη και χωρίς προεδρείο, η ΕΛΜΕ χθες αποφάσισε να ορίσει προσωρινό γραμματέα τον Παναγιώτη Ρεμπάπη, να εξετάσουν τα μέλη της θέματα εκπαιδευτικών, να εκδώσουν ψηφίσματα για ΑΣΟΕΕ, συλλαλητήριο για ασφαλιστικό, καταστολή στα νησιά με αφορμή το προσφυγικό, να συζητήσουν το θέμα της συγχώνευσης τμημάτων στο ΕΠΑΛ Αγιάς, όπου αποφάσισαν να επισκεφθούν τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης για να ζητήσουν να μην προχωρήσει.

 

Ν. ΠΟΛΥΓΕΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass