Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021

ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ

Δημοσίευση: 01 Απρ 2020 15:32

 Μέχρι και τις 19 Μαΐου 2020, το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου δέχεται αιτήσεις εισδοχής για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021σε τέσσερα (4) προπτυχιακά και σε πλήθος μεταπτυχιακών προγραμμάτων σπουδών σε επιστημονικά πεδία των τριών Σχολών του: Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών, Θετικών και Εφαρμοσμένων Επιστημών, Οικονομικών Επιστημών και Διοίκησης.


Το ΑΠΚΥ, δημόσιο πανεπιστήμιο και το μοναδικό στην Κύπρο που προσφέρει σπουδές αποκλειστικά εξ αποστάσεως, οργανώνει υψηλών προδιαγραφών προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα στην ελληνική και την αγγλική γλώσσα σε μεγάλο εύρος επιστημονικών αντικειμένων. Όλα τα προγράμματα έχουν διεπιστημονικό χαρακτήρα, παρέχουν πολύπλευρη ακαδημαϊκή γνώση, καλλιεργούν επαγγελματικά αξιοποιήσιμες δεξιότητες και έχουν άμεσο αντίκρισμα στην αγορά εργασίας. Το ΑΠΚΥ προσφέρει, επίσης, θέσεις υποψηφίων διδακτόρων σε επιστημονικά πεδία των τριών Σχολών του.
Πέρα από τα προγράμματα που οδηγούν σε απόκτηση τίτλου σπουδών, το ΑΠΚΥ προσφέρει στο ευρύ κοινό ευκαιρίες παρακολούθησης προγραμμάτων διά βίου μάθησης («Αυτοτελείς Θεματικές Ενότητες») στα γνωστικά πεδία των προγραμμάτων σπουδών του, καθώς και Προγράμματα Κατάρτισης σύντομης διάρκειας.
Αναλυτικές πληροφορίες για τα προσφερόμενα προγράμματα και την εξ αποστάσεως εκπαιδευτική μεθοδολογία είναι διαθέσιμες στο www.ouc.ac.cy. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν την αίτησή τους για εισδοχή στο ακαδημαϊκό έτος 2020-2021 μέχρι τις 19 Μαΐου 2020 ηλεκτρονικά μέσω του ιστοχώρου του ΑΠΚΥ και για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επικοινωνούν με το τηλεφωνικό κέντρο στο +357 22411600/711 και στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο admissions@ouc.ac.cy.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass