Κραυγή απόγνωσης από τους εκμισθωτές σχολικών κυλικείων

ΖΗΤΟΥΝ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗ Β’ ΔΟΣΗ ΕΝΟΙΚΙΟΥ ΚΑΙ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ

Δημοσίευση: 05 Ιουλ 2020 17:14

Σε απόγνωση βρίσκονται οι εκμισθωτές κυλικείων στα Δημοτικά Σχολεία αφού η χρονιά τελείωσε για εκείνους στις 11 Μαρτίου όπου και έκλεισαν λόγω κορονοϊού, με αποτέλεσμα να υποστούν σημαντική οικονομική ζημιά και να αδυνατούν να ανταποκριθούν στην

αποπληρωμή της Β’ Δόσης Ενοικίου. Σύμφωνα με το μέλος του Σωματείου Σχολικών Κυλικείων Λάρισας κ. Ελένη Κονταζαμάνη που επικοινώνησε με την «Ε», η ζημιά για τα κυλικεία είναι τεράστια και ζητά από τον Δήμο να εξετάσει τα αιτήματα και να σταθεί στο πλευρό τους.
«Από την ημέρα που κλείσαμε τα μοναδικά μας έσοδα όλους αυτούς τους μήνες ήταν τα 800 και 534 ευρώ. Οι περισσότεροι διαθέσαμε τα χρήματα που είχαμε για να πληρώσουμε τη Β’ δόση του ενοικίου-η οποία πληρώνεται τέλη Φεβρουαρίου με αρχές Μαρτίου-για να επιβιώσουμε. Έπρεπε να ζήσουμε. Υπάρχουν Δήμοι όπως στην Πάτρα, στο Λουτράκι και στα Ιωάννινα που χάρισαν τη δόση στους ιδιοκτήτες των κυλικείων, αναγνωρίζοντας τη δύσκολη κατάσταση και μάλιστα προχώρησαν και σε εκπτώσεις των ενοικίων για τα επόμενα δύο χρόνια.
Ζητάμε από τον Δήμο Λαρισαίων να πράξει αναλόγως. Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να σταθούμε ξανά στα πόδια μας και να ισοσταθμίσουμε τις ζημιές της σχολικής χρονιάς που πέρασε. Τα σχολικά κυλικεία έχουν υποχρεωτική παύση λειτουργίας από τον μήνα Μάρτιο και αυτό σημαίνει πως για τη σχολική χρονιά 2019-2020 έχουν δουλέψει ελάχιστα. Συνεπώς, οι οικονομικές συνέπειες είναι αδιαμφισβήτητες. Ο Δήμος πρέπει να μας βοηθήσει για να επιβιώσουμε» αναφέρει χαρακτηριστικά.
Ν. ΠΟΛΥΓΕΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass