Ημέρα γιορτής για πολλούς μαθητές της Αγιάς

ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΙΕΣ

Δημοσίευση: 11 Ιουλ 2020 21:15

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)
Ημέρα γιορτής η χθεσινή για πολλά παιδιά των Λυκείων της Αγιάς, του Γενικού και του Επαγγελματικού, με την ανακοίνωση από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων των βαθμολογιών τους στις πανελλαδικές εξετάσεις.


Οι μαθητές της περιοχής, παρά τις τεράστιες και πρωτόγνωρες δυσκολίες που αντιμετώπισαν από τα μέσα Μαρτίου με τα κυβερνητικά μέτρα περιορισμού της εξάπλωσης της πανδημίας, κατάφεραν όχι απλά να επιτύχουν αξιοπρεπείς βαθμούς, αλλά κάποιοι εξ αυτών εξαιρετικά καλούς, που τους δίνουν το δικαίωμα να ελπίζουν βάσιμα ότι εν τέλει θα εισαχθούν σε σχολές της αρεσκείας τους. Ενδεικτικά αναφέρουμε τη Μαγδαληνή Ζιούλη που κατάφερε να συγκεντρώσει 18.675 μόρια, τη Ραφαηλία Μπουρνούδη 18.525, τον Απόστολο Μπάρδα 18.350 και τον Γιώργο Καφρίτσα 18.250.
Τη μεγάλη ικανοποίησή του για τα αποτελέσματα εξέφρασε στην «Ε» ο διευθυντής του Γενικού Λυκείου, Νίκος Ντάβας, ο οποίος εξήρε την προσπάθεια των παιδιών επισημαίνοντας τον δύσκολο και καθημερινό αγώνα που έδωσαν, όχι μόνο τη φετινή χρονιά αλλά καθ’ όλη τη διάρκεια της φοίτησής τους στο σχολείο.
Εκ μέρους του Συλλόγου Διδασκόντων έδωσε τα συγχαρητήριά του για τις επιδόσεις κι ευχήθηκε να πάνε όλα καλά και με την ανακοίνωση των βάσεων που θα ακολουθήσει τον Αύγουστο.
Το ίδιο ικανοποιημένος έδειξε να είναι και ο διευθυντής του ΕΠΑΛ, Νίκος Σταφύλης, ο οποίος δήλωσε «Από τα αποτελέσματα της βαθμολογίας των πανελλαδικών εξετάσεων εξάγεται το συμπέρασμα ότι η τρέχουσα σχολική χρονιά ήταν μια καλή εκπαιδευτική χρονιά για το ΕΠΑΛ Αγιάς, δεδομένης της βαθμολογίας που πέτυχαν οι υποψήφιοι στο σύνολό τους στα εξεταζόμενα μαθήματα.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι κάποιοι μαθητές, ένας παρελθόντων ετών, ξεχώρισαν με την υψηλή βαθμολογία τους δείχνοντας το πείσμα τους και την προσήλωσή τους στον στόχο τους. Τα αποτελέσματα ανταμείβουν τους κόπους και την ανησυχία των ίδιων, των γονέων τους, καθώς και των καθηγητών τους.
Ταυτόχρονα, μας κάνουν όλους υπερήφανους και αισιόδοξους για το μέλλον της νέας γενιάς. Συγχαρητήρια και από μένα και από τους συναδέλφους καθηγητές του σχολείου μας. Ευχόμαστε στους μαθητές μας την είσοδό τους στη σχολή που επιθυμούν».

Του Νίκου Γουργιώτη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass