Αιτήσεις εκπαιδευτικών για τις ΕΠΑΣ μαθητείας του ΟΑΕΔ

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Δημοσίευση: 19 Ιουλ 2020 15:10

Ξεκίνησε την περασμένη Πέμπτη η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων υποψηφίων εκπαιδευτικών, με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας ορισμένου χρόνου, για τις Επαγγελματικές Σχολές (ΕΠΑΣ) Μαθητείας ΟΑΕΔ σχολικού έτους 2020-2021.

Η ημερομηνία λήξης της διαδικασίας είναι η Παρασκευή 24 Ιουλίου και ώρα 23:59. Η υποβολή της ηλεκτρονικής αίτησης γίνεται αποκλειστικά μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης του Ελληνικού Δημοσίου www.gov.gr στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.gov.gr/ipiresies/ekpaideuse/epaggelmaties-ekpaideuses/ekpaideutes-epaggelmatikon-skholon-epas-matheteias-tou-oaed
Συγκεκριμένα η διαδρομή είναι: gov.gr -> Εκπαίδευση -> Επαγγελματίες Εκπαίδευσης -> Εκπαιδευτές Επαγγελματικών Σχολών (ΕΠΑΣ) Μαθητείας του ΟΑΕΔ.
Ο ΟΑΕΔ για πρώτη φορά υλοποιεί τη διαδικασία υποβολής και αξιολόγησης των αιτήσεων των υποψηφίων μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας, με σκοπό να διασφαλίσει τη διαφάνεια, την αξιοκρατία και την ταχύτερη και απρόσκοπτη εξυπηρέτηση των ενδιαφερομένων. Επίσης, για πρώτη φορά η μοριοδότηση των υποψηφίων θα γίνει σύμφωνα με νέα κριτήρια που δίνουν μεγαλύτερη έμφαση στα ακαδημαϊκά προσόντα και στην επαγγελματική εμπειρία των υποψηφίων (ΦΕΚ 2703/Β΄/02-07-2020), με απώτερο στόχο την περαιτέρω αναβάθμιση της εκπαίδευσης στις ΕΠΑΣ Μαθητείας του ΟΑΕΔ.
Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται από την ιστοσελίδα του Οργανισμού στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.oaed.gr

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass