Ανταμείφθηκαν οι κόποι τους

ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΩΝ ΦΑΡΣΑΛΩΝ ΣΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ

Δημοσίευση: 29 Αυγ 2020 15:00

Μετά από μια αγχωτική χρονιά με πολλά προβλήματα και μεγάλο διάστημα εκτός τάξεων για λόγους δημόσιας υγείας και προστασίας από τον κορονοϊό, τέλος στην αγωνία χιλιάδων υποψηφίων των Πανελληνίων Εξετάσεων έβαλε χθες το Υπουργείο Παιδείας με την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση για το έτος 2020.


Αρκετοί ήταν οι μαθητές που κατάφεραν να πετύχουν τους στόχους τους, περνώντας σε σχολές που είχαν τοποθετήσει ψηλά στο μηχανογραφικό δελτίο. Έβαλαν τα δυνατά τους, στερήθηκαν εξόδους, παρέες και χόμπι, αλλά κατάφεραν να πετύχουν τους στόχους τους και τώρα ήρθε η σειρά της επιβράβευσής τους με την εισαγωγή τους στις σχολές Τριτοβάθμιας Eκπαίδευσης, επιβεβαιώνοντας την παράδοση, η οποία κρατάει πολλά χρόνια για τους Φαρσαλινούς μαθητές.
Υπήρξαν όμως και μαθητές που ήταν απογοητευμένοι, αφού δεν εισήχθησαν στη σχολή προτίμησής τους, όμως η ζωή δεν σταματά σε μια προσωρινή αποτυχία. Πολλοί ήταν αυτοί που εξέφρασαν την επιθυμία να ξαναπροσπαθήσουν με μεγαλύτερο ζήλο και επιμονή, ώστε να επιτύχουν την επόμενη χρονιά στη σχολή της επιλογής τους.
Ήδη αρκετές οικογένειες Φαρσαλινών επιτυχόντων ετοιμάζονται για την αναζήτηση της στέγης στην πόλη στην οποία βρίσκονται οι σχολές που εισήχθησαν τα παιδιά τους.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
Ο δήμαρχος Φαρσάλων κ. Μάκης Εσκίογλου δήλωσε για τους επιτυχόντες:
«Η σημερινή ημέρα αποτελεί ορόσημο για τις ζωές χιλιάδων νέων, που βλέπουν τους κόπους ετών να αποδίδουν καρπούς. Ανοίγει νέους ορίζοντες, γίνεται η αφετηρία για την ενηλικίωση, ο προθάλαμος για ένα παραγωγικό μέλλον.
Θέλω να συγχαρώ θερμά όλες και όλους τους επιτυχόντες στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, καθώς επίσης τις οικογένειές τους που όλο αυτό το διάστημα τους στήριξαν με αυταπάρνηση, αλλά και τους εκπαιδευτικούς που συνέδραμαν τα μέγιστα γι’ αυτή τους την επιτυχία.
Τα φοιτητικά χρόνια είναι μία απαιτητική, αλλά και όμορφη συνάμα, περίοδος στη ζωή ενός ανθρώπου. Ας είναι κι εκείνα τα χρόνια που με ήθος, προσήλωση, εργατικότητα και πείσμα θα σφυρηλατήσουν τα μελλοντικά καταξιωμένα στελέχη μίας καλύτερης κοινωνίας».

 

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)
Του Γ. Γκαντέλου

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass