Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μικρή η συμμετοχή στην απεργία- συγκέντρωση της ΑΔΕΔΥ στη Λάρισα

Δημοσίευση: 16 Οκτ 2020 21:47

Πολύ μικρή ήταν η συμμετοχή χθες στην απεργιακή συγκέντρωση που προκήρυξε η ΑΔΕΔΥ, στην Πλατεία Ταχυδρομείου στη Λάρισα. Τα σωματεία ανταποκρίθηκαν αλλά όχι και τα μέλη τους. Πολύ μικρά ποσοστά συμμετοχής στην απεργία κατέγραψε ο Σύλλογος

Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στο 6%, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος κ. Δημήτρης Παπαποστόλου, αλλά και οι καθηγητές δεν ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για απεργία καταγράφοντας ακόμη μικρότερα ποσοστά περίπου στο 3%.
Στη χθεσινή συγκέντρωση μίλησαν ο πρόεδρος του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ Λάρισας Μιχάλης Τζιατζάς, ο προεδρεύων της ΕΛΜΕ κ. Αθ. Φούντας, ο πρόεδρος των εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας κ. Δ. Παπαποστόλου και ο πρόεδρος των Συνταξιούχων Δημοσίου κ. Θ. Καραγώγος. Τα αιτήματα των υπαλλήλων του Δημοσίου αφορούν στην ενίσχυση του ΕΣΥ, της εκπαίδευσης, τις μειώσεις μισθών, τα βαρέα-ανθυγιεινά, την εισφορά αλληλεγγύης, τις προσλήψεις στο Δημόσιο, το ασφαλιστικό και συνταξιοδοτικό, τον νόμο περί διαδηλώσεων, τις ιδιωτικοποιήσεις και τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας.
Ν. ΠΟΛΥΓΕΝΗ-ΦΩΤ. Κ. ΤΣΑΝΤΖΟΣ

Gallery άρθρου