«Εξαιρετικό το αποτέλεσμα των e-εκλογών για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια Εκπαιδευτικών»

ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΩΝ ΑΔΗΚ

Δημοσίευση: 10 Νοε 2020 18:25

Εξαιρετικό χαρακτηρίζει το αποτέλεσμα των ηλεκτρονικών εκλογών για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια των Εκπαιδευτικών, η παράταξη ΑΔ.Η.Κ. που είναι και η μοναδική που δεν είχε αποσύρει το ψηφοδέλτιό της και τάχθηκε υπέρ της διαδικασίας. Σε ανακοίνωσή της

αναφέρει: «Η συντονιστική επιτροπή των Α.ΔΗ.Κ., μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της e-ψηφοφορίας για την επιλογή αιρετών εκπροσώπων των εκπαιδευτικών στο ΠΥΣΔΕ ν. Λάρισας, δηλώνει ότι για την παράταξή μας, με δεδομένα, αφενός το μικρό χρονικό διάστημα που μεσολάβησε από την ίδρυση της συνδικαλιστικής παράταξής μας μέχρι την ημέρα των εκλογών και τον πόλεμο λάσπης που δεχθήκαμε και αφετέρου τον εκβιασμό των συνάδελφων από τις συνδικαλιστικές παρατάξεις και από το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ ν. Λάρισας, το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό και μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε τον αγώνα για την υπεράσπιση των αιτημάτων και των δικαιωμάτων όλων των εκπαιδευτικών, εκπροσωπώντας τους στο ΠΥΣΔΕ, λέγοντάς τους πάντα την αλήθεια και κοιτώντας τους στα μάτια. Συγχαίρουμε όλους εκείνους τους συναδέλφους, που παραβλέποντας τις απειλές για διαπόμπευσή τους και αψηφώντας το πολωμένο κλίμα, ψήφισαν με μια απλή διαδικασία. Ευχαριστούμε τους συναδέλφους, που μας τίμησαν με την ψήφο τους και μας έδωσαν ένα σημαντικό ποσοστό, επειδή στάθηκαν όρθιοι απέναντι στο κύμα τρομοκρατίας και στις απειλές για δημόσιο εξευτελισμό των τελευταίων ημερών. Διαβεβαιώνουμε όλους τους συναδέλφους ότι θα είμαστε απέναντι σε κάθε πολιτική επιλογή που θα αντιστρατεύει τα συμφέροντα των εκπαιδευτικών και των μαθητών και θα στηρίζουμε κάθε θετική πρωτοβουλία που θα αποσκοπεί στην αναβάθμιση της εκπαίδευσης. Πίσω από τον κουρνιαχτό που σήκωσαν οι εκλογές, από αύριο θα μας απασχολήσουν και πάλι, πέρα από το πολύ σοβαρό θέμα της διαχείρισης των συνεπειών της «πανδημίας του κορονοϊού» στα σχολεία και άλλα εξίσου σοβαρά προβλήματα της εκπαίδευσης, που απαιτούν λύσεις. Εμείς δεσμευόμαστε ότι θα αγωνιστούμε για την επίλυσή τους, από τη θέση που μας όρισαν οι συνάδελφοι για μία ακόμα φορά, εκπροσωπώντας τους επάξια».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass