«Διά ζώσης εκπαίδευση με ασφάλεια στα σχολεία»

ΖΗΤΑ Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δημοσίευση: 10 Νοε 2020 17:20

«Συνεχίζει η κ. Κεραμέως να επιβεβαιώνει όσους υποστηρίζουν ότι το Υπουργείο Παιδείας λειτουργεί ταχύτατα μόνο επικοινωνιακά και σε επίπεδο ουσίας πάει με ρυθμούς χελώνας και προς αντιδραστική μάλιστα κατεύθυνση! Αφού τελείωσαν οι περίφημες

ηλεκτρονικές «εκλογές», όπου οι υποψήφιοι συμμετείχαν με το ζόρι (εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων που τάχθηκαν με την Υπουργό) και τα αποτελέσματα απέδειξαν ότι οι εργαζόμενοι δε χειραγωγούνται τόσο εύκολα, όπως νόμιζε η Υπουργός , ήρθε και η σειρά της περίφημης ηλεκτρονικής διδασκαλίας να αποδείξει τα ίδια. Πρώτη μέρα και το σύστημα σε μία ώρα «έπεσε» και μαζί του κατέρρευσε το αφήγημα της κ. Κεραμέως ότι το Υπουργείο Παιδείας έλαβε τα κατάλληλα μέτρα σε συνθήκες πανδημίας! Τίποτα απ’ ό,τι φαίνεται δεν έκανε η κυβέρνηση και σε αυτόν τον τομέα ενώ είχε μπροστά της οκτώ μήνες», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Αγωνιστική Παρέμβαση Εκπαιδευτικών, με αφορμή τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν χθες, την πρώτη ημέρα της τηλεκπαίδευσης για μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων.
Σε άλλο σημείο της ανακοίνωσης η Αγωνιστική Παρέμβαση τονίζει, ότι θα έπρεπε να δοθεί έμφαση στη δημιουργία συνθηκών ασφάλειας στα σχολεία ώστε να γίνει διά ζώσης η διδασκαλία και σημειώνει: «Αντί να ακούσει τα αιτήματα των μαθητών και εκπαιδευτικών για μικρότερες τάξεις και συνθήκες ασφάλειας στα σχολεία οδήγησε την εκπαίδευση σε διάλυση και τώρα δρέπει τους καρπούς των ενεργειών της. Ενώ παγκοσμίως όλοι αποδέχονται ότι η τηλεκπαίδευση δεν αποτελεί σε καμιά περίπτωση εκπαίδευση και θα πρέπει να δοθεί έμφαση στη δημιουργία συνθηκών ασφάλειας στα σχολεία ώστε να γίνει διά ζώσης η διδασκαλία, η υπουργός Παιδείας υπέγραφε συμβάσεις με ιδιωτικά μεγαθήρια για την παροχή πλατφόρμας τηλεκπαίδευσης με κατάληξη το σημερινό φιάσκο της πρώτης μέρας λειτουργίας της! Καλούμε την Υπουργό και την Κυβέρνηση έστω και τώρα να ξεκινήσει με ταχύτατους ρυθμούς την οργάνωση της διά ζώσης εκπαίδευσης με ασφαλείς όρους στα σχολεία».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass