«Κούκλα» ο Παιδικός Σταθμός Μακρυχωρίου

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ

Δημοσίευση: 06 Δεκ 2020 21:09

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)
Του Κώστα Τσόλα
Αναβαθμίστηκε ο Παιδικός Σταθμός Μακρυχωρίου με εργασίες ελαιοχρωματισμού και γενικότερα εξωραϊσμού του κτιρίου δημιουργώντας ένα νέο και όμορφο περιβάλλον για τα παιδιά, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς. Στον χώρο του Παιδικού Σταθμού Μακρυχωρίου

βρέθηκε ο δήμαρχος Τεμπών, κ. Γιώργος Μανώλης, προκειμένου να διαπιστώσει την εξέλιξη των εργασιών ελαιοχρωματισμού και εξωραϊσμού του κτιρίου.
Μετά την επίσκεψη μιλώντας στην «Ε», ο κ. Μανώλης τόνισε: «Αναβαθμίσαμε τον Παιδικό Σταθμό Μακρυχωρίου, δημιουργώντας ένα περιβάλλον παιδικό, φωτεινό, χαρούμενο, προσφέροντας χαρά και ενθουσιασμό στους μικρούς μας φιλοξενούμενους. Η αναβάθμιση κτιρίων και χώρων προς όφελος της τοπικής κοινωνίας αποτελεί στόχο της νέας Δημοτικής Αρχής και σύντομα θα προχωρήσουμε σε αναβάθμιση περισσότερων χώρων σε όλη την επικράτεια του Δήμου Τεμπών».
Επίσης ο κ. Μανώλης ευχαρίστησε την πρόεδρο της Κοινότητας Μακρυχωρίου κ. Άννα Καραπάνου – Μαγαλιού, τους αντιδημάρχους κ. Νίκο Μητσογιάννη, Γιώργο Νικολάου και Παναγιώτη Γκατζόγια και την υπεύθυνη του Σταθμού κ. Παναγιώτα Παπαγιώτα, που επέβλεπαν προσωπικά τις εργασίες. Επίσης, ευχαρίστησε τις εθελόντριες κυρίες, αδελφές Ευθυμία και Χάιδω Αβέλλα, Παρασκευή Κολονιώτη, Παρασκευή Κόπανου – Γρίβα και Γεωργία Μήλιου, για την υπέροχη ιδέα να ζωγραφίσουν τους τοίχους του Παιδικού Σταθμού.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass