Σε ισχύ για τη φετινή Α’ Λυκείου η Τράπεζα Θεμάτων Διαβαθμισμένης Δυσκολίας

Δημοσίευση: 20 Δεκ 2020 17:16

Κατά το σχολικό έτος 2020-2021, η Τράπεζα Θεμάτων Διαβαθμισμένης Δυσκολίας (Τ.Θ.Δ.Δ.) θα λειτουργήσει, σύμφωνα με ανακοίνωση του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής (Ι.Ε.Π.) για τις προαγωγικές εξετάσεις της Α’ Λυκείου.

Στόχος είναι το 2023 να ολοκληρωθεί ο πρώτος κύκλος λειτουργίας της με την αξιοποίησή της διαδοχικά για τις προαγωγικές εξετάσεις της Β’ Λυκείου (σχολικό έτος 2021-2022) και τις απολυτήριες εξετάσεις της Γ’ Λυκείου (σχολικό έτος 2022-2023). Η δημοσιοποίηση των θεμάτων της Τ.Θ.Δ.Δ. για την Α’ Λυκείου γίνεται για όλη την εκπαιδευτική, αλλά και την ευρύτερη κοινότητα μέσω της ιστοσελίδας http://iep.edu.gr/el/trapeza-thematon-arxiki-selida.
Σύμφωνα με το Ι.Ε.Π. ως αποθετήριο εξεταστικών αντικειμένων, η Τ.Θ.Δ.Δ. θα αφορά τις προαγωγικές και απολυτήριες εξετάσεις κάθε τύπου Λυκείου. Από αυτήν κληρώνονται είτε αυτοτελή θέματα, είτε ενότητες θεμάτων που σε ποσοστό αντιστοιχούν στο πενήντα τοις εκατό (50%) της γραπτής δοκιμασίας για τα γραπτώς εξεταζόμενα μαθήματα στις προαγωγικές εξετάσεις της Α’ και Β’ τάξης κάθε τύπου Λυκείου και στις απολυτήριες εξετάσεις της Γ’ τάξης κάθε τύπου Λυκείου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass