Ο Δήμος Κιλελέρ διένειμε 200 τάμπλετ σε μαθητές

ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ

Δημοσίευση: 27 Δεκ 2020 16:39

Διακόσια τάμπλετ προμηθεύτηκε ο Δήμος Κιλελέρ τα οποία διανεμήθηκαν στους μαθητές των σχολείων του Δήμου για να ικανοποιήσουν τις αυξημένες ανάγκες της διαδικτυακής διδασκαλίας.

Η διανομή τους έγινε από τους διευθυντές των σχολείων βάσει συγκεκριμένων οικονομικών και κοινωνικών κριτηρίων. Η προμήθεια, που εγκρίθηκε από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου με τελικό κόστος 17.000 ευρώ, πραγματοποιήθηκε από τον Οργανισμό Τηλεπικοινωνιών Ελλάδος. Σύμφωνα με την προμήθεια, τα βασικά χαρακτηριστικά των συσκευών είναι: Οθόνη 8’’ Μνήμη 256 GB, εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος 16 GB και δυνατότητα επέκτασης μνήμης έως 256 GB. Παρέχουν επίσης τη δυνατότητα χρήσης κινητού δικτύου σε όσους μαθητές δεν έχουν πρόσβαση σε wifi. Μετά τη διανομή που έγινε παρουσία του δημάρχου Κιλελέρ Θανάση Νασιακόπουλου και των αντιδημάρχων Γιάννη Κουκούτση, Κώστα Χατζηκωνσταντίνου, Βάνας Χλιάπη – Γκουνιαρούδη και Αλέκου Χονδρονάσιου, ο πρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας Αχιλλέα Βαρδακούλης δήλωσε: « Η πανδημία επέφερε αλλαγές και στη διαδικασία της διδασκαλίας των μαθημάτων. Μετά την απόφαση για διαδικτυακή διδασκαλία ο Δήμος Κιλελέρ, ύστερα από εισήγηση της επιτροπής Παιδείας, αποφάσισε την προμήθεια 200 τάμπλετ για να καλύψουν τις ανάγκες των μαθητών και των μαθητριών που δεν μπορούσαν να την παρακολουθήσουν. Με αυξημένη ευαισθησία κινηθήκαμε τάχιστα, προμηθευτήκαμε τα τάμπλετ τελευταίας γενιάς και τα παραδώσαμε στους διευθυντές των σχολείων, τους οποίους ευχαριστώ για την άριστη συνεργασία, κι αυτοί με τη σειρά τους τα διένειμαν σε μαθητές με βάση ορθολογικά κριτήρια. Παρακολουθούμε στενά την όλη διαδικασία της ηλεκτρονικής διδασκαλίας και είμαστε έτοιμοι να παρέμβουμε και να επιλύσουμε όσα προβλήματα τυχόν ανακύψουν».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass