«Σχιζοφρένεια με τους ΣΥΝΕΚ»

ΤΟΝΙΖΕΙ Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

Δημοσίευση: 27 Δεκ 2020 19:42

Η Αγωνιστική Παρέμβαση Εκπαιδευτικών απαντώντας στις Συνεργαζόμενες Κινήσεις (ΣΥΝΕΚ) σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι «δυστυχώς η κατάσταση με τους δύο εκπροσώπους των ΣΥΝΕΚ στο Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Λάρισας έχει πάρει διαστάσεις πραγματικής σχιζοφρένειας.

Έναν μήνα τώρα δε δεχόταν να συνεδριάσουμε, διά ζώσης λόγω των μέτρων και διαδικτυακά χωρίς καμιά δικαιολογία και με ανακοίνωσή τους κάνουν το άσπρο - μαύρο.
Το θράσος τους δεν έχει τέλος και ελπίζουμε να μην ταυτίζεται όλη η παράταξή τους με αυτά τα φαιδρά που ισχυρίζονται κάθε φορά. Έχουμε όλα τα μηνύματα που ανταλλάξαμε όλον αυτόν τον μήνα και μπορεί ο καθένας να δει, τη στάση κάθε παράταξης. Αρνούνταν πεισματικά τη συνεδρίαση του Δ.Σ. και αντιπρότειναν να ανταλλάσουμε e-mail (!) για όλα τα θέματα λες και το Δ.Σ. έχει ως ρόλο μόνο την έκδοση ανακοινώσεων.
Δε φτάνει αυτό, αλλά με απαξιωτικές απαντήσεις στα μηνύματά τους δήλωναν ότι στο Δ.Σ. δε γίνεται συζήτηση και ότι υπάρχουν ανάρμοστες συμπεριφορές. Ξαφνικά και μετά από την πίεση που δέχτηκαν και αντιλαμβανόμενοι το αδιέξοδο που δημιούργησαν έρχονται και προσπαθούν να πλειοδοτήσουν για τη συνεδρίαση μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας! Στο Δ.Σ. που έγινε μετά από πρόταση των Παρεμβάσεων αρνήθηκαν να απαντήσουν γιατί δε δεχόταν τη συνεδρίαση τόσο καιρό. Είναι πράγματι τραγική η κατάστασή τους. Αποκρύπτουν μήνες τώρα ότι πολλές ανακοινώσεις της ΕΛΜΕ ψηφίζονται από τις Παρεμβάσεις - ΣΥΝΕΚ-ΠΕΚ γιατί αυτό δεν τους βοηθάει στη λάσπη που ρίχνουν συνεχώς για συνεργασία Παρεμβάσεων - ΔΑΚΕ!
Συνάδελφοι όλη αυτή η κατάσταση της απραξίας βοηθάει την κ. Κεραμέως και την κυβέρνηση της ΝΔ και δυστυχώς βρίσκει το Υπουργείο έναν ανέλπιστο σύμμαχο στην ΕΛΜΕ Λάρισας, την παράταξη των ΣΥΝΕΚ. Λυπούμαστε πολύ για την κατάσταση που έχει περιέλθει η συγκεκριμένη παράταξη. Ας το σκεφτούν τα μέλη της και το κόμμα του οποίου συνδικαλιστές είναι οι δύο εκπρόσωποι των ΣΥΝΕΚ» καταλήγει η ανακοίνωση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass