Πρόγραμμα κυκλοφοριακής αγωγής

ΣΤΟΥΣ 26 ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ

Δημοσίευση: 30 Ιαν 2021 16:10

Η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής και Εκπαιδευτικών Δράσεων και η Διεύθυνση Παιδικών Σταθμών και Εκπαιδευτικών Δράσεων µε ιδιαίτερη ευαισθησία στο ζήτηµα της Κυκλοφοριακής Αγωγής δηµιούργησε ένα ολοκληρωµένο σχέδιο κυκλοφοριακής αγωγής για τους 26 Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς, προσαρμοσμένο στην ηλικία των φιλοξενούμενων παιδιών με σκοπό την καλλιέργεια της κουλτούρας της οδικής συμπεριφοράς, τη διαμόρφωση κυκλοφοριακής συνείδησης επάνω στο ζήτημα της οδικής ασφάλειας, αλλά και την έµπνευση ορθής νοοτροπίας και συµπεριφοράς.


Το πρόγραμμα κυκλοφοριακής αγωγής πραγματοποιείται στον χώρο των παιδικών σταθμών με βιωματικά – διαδραστικά παιχνίδια και κατάλληλο για τη μικρή ηλικία των παιδιών υλικό, με στόχο την εμπέδωση των: κανόνων συμπεριφοράς στο αυτοκίνητο των γονιών, της σημαντικότητας των ειδικών παιδικών καθισμάτων αλλά και της χρήσης ζώνης, της προσοχής ως πεζός βασικών σημάτων και πινακίδων κάθε κατηγορίας φαναριών πεζών και οχημάτων, χρήσης του ποδήλάτου. Το πρόγραμμα θα συνεχιστεί στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δήμου Λαρισαίων στο Αλκαζάρ. Ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Εκπαιδευτικών Δράσεων Σωτήριος Βούλγαρης και η διευθύντρια Παιδικών Σταθμών και Εκπαιδευτικών Δράσεων Σταυρούλα Μπαξεβάνου, παρευρέθηκαν σε Παιδικό Σταθμό και παρακολούθησαν το πρόγραμμα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass