Διαδικτυακό σεμινάριο Επαγγελματικού Προσανατολισμού

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ ΧΡ. ΤΑΟΥΣΑΝΗ

Δημοσίευση: 20 Φεβ 2021 15:26

Οι Σύλλογοι Εκπαιδευτών Φροντιστών Λάρισας, Μαγνησίας, Τρικάλων και Καρδίτσας λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες των μαθητών και των μαθητριών τους διοργανώνουν διαδικτυακό σεμινάριο Επαγγελματικού Προσανατολισμού με προσκεκλημένο ομιλητή τον δρα Ταουσάνη Χρήστο, διδάκτορα ΑΠΘ, σύμβουλο σταδιοδρομίας και συγγραφέα, και ιδρυτή της εταιρείας EMPLOY EDU Σύμβουλοι Εκπαίδευσης και Σταδιοδρομίας.

Ο δρ. Ταουσάνης είναι από τους πλέον καταξιωμένους επιστήμονες του χώρου και στο σεμινάριο αυτό θα αναλύσει όλες τις αλλαγές, σημαντικές πληροφορίες για τα τμήματα και τις Πανελλήνιες, αλλά και θα παρουσιάσει μοναδικές μελέτες αναφορικά με τις προοπτικές των επαγγελμάτων που υλοποιεί η επιστημονική του ομάδα εδώ και πολλά χρόνια. Στο τέλος, οι συμμετέχοντες/-ουσες θα μπορούν να κάνουν ερωτήσεις στον δρα Ταουσάνη, τις οποίες θα απαντήσει αναλυτικά. Το σεμινάριο θα υλοποιηθεί σήμερα Σάββατο 20 Φεβρουαρίου στις 6 το απόγευμα. Για να μπορέσουν οι ενδιαφερόμενοι/-ες να συμμετάσχουν στο σεμινάριο θα πρέπει απλά να πατήσουν τον ακόλουθο σύνδεσμο: https://employedu.clickmeeting.com/sf-larisa-magnisia ...και να κάνουν την εγγραφή τους. Για οποιεσδήποτε πληροφορίες οι μαθητές/-τριες μπορούν να επικοινωνήσουν με τη γραμματεία του φροντιστηρίου τους.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass