Προχωρά η ενεργειακή αναβάθμιση του Γυμνασίου -Λυκείου Βερδικούσιας

ΥΠΕΓΡΑΦΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΛΕΤΗΤΗ

Δημοσίευση: 27 Φεβ 2021 16:50

Τη σύμβαση για τον σχεδιασμό των εξειδικευμένων δράσεων για την ενεργειακή αναβάθμιση του Γυμνασίου-Λυκείου Βερδικούσιας, υπέγραψε ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας με τον κ. Παπαδόπουλο Παναγιώτη.
Η σύμβαση παροχής υπηρεσιών έχει τίτλο «Παρεμβάσεις εξοικονόμησης ενέργειας στο κτίριο του Γυμνασίου - Λυκείου Βερδικούσσας» και η αμοιβή ανέρχεται στο ποσό των 19.500 ευρώ + ΦΠΑ.


Το Γυμνάσιο-Λύκειο Βερδικούσιας επισκέφτηκαν πρόσφατα ο δήμαρχος κ. Ν. Γάτσας, με τον μελετητή-αρχιτέκτονα-μηχανικό κ. Π. Παπαδόπουλο και τον Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο Νεολαίας κ. Κ. Δήμκο, όπου σε συζήτηση και με τον διευθυντή του σχολείου κ. Ν. Παναγιώτου, αναφέρθηκαν στις παρεμβάσεις που πρέπει να δρομολογηθούν.
Με την ευκαιρία της υπογραφής της σύμβασης ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας δήλωσε: «Μέλημά μας είναι η αναβάθμιση των κτιριακών υποδομών των σχολικών συγκροτημάτων και η με κάθε τρόπο εξασφάλιση των απαιτούμενων κονδυλίων, ώστε με σωστές παρεμβάσεις να αποκτήσει η σχολική κοινότητα όσο το δυνατόν καλύτερα κτίρια σε λειτουργικότητα και εξοικονόμηση λειτουργικών δαπανών. Με την υπογραφή της σύμβασης, δεδομένου ότι η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων και Υποδομών του Δήμου Ελασσόνας δεν διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό, λογισμικό και εξοπλισμό σχετικό με θέματα εξοικονόμησης ενέργειας και βιοκλιματικών παρεμβάσεων, θα μπορέσει ο Δήμος άμεσα να προβεί σε ενέργειες, ώστε να ενταχθεί το Γυμνάσιο-Λύκειο Βερδικούσιας σε χρηματοδοτούμενο πρόγραμμα μέσω της Περιφέρειας Θεσσαλίας και να ανακαινιστεί σύμφωνα με τα νέα πρότυπα».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass