Αποσπάσεις εκπαιδευτικών στο εξωτερικό

ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ Η ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

Δημοσίευση: 14 Μαρ 2021 17:15

Άρχισε, νωρίτερα από όλα τα προηγούμενα χρόνια, όπως τονίζεται από το Υπ. Παιδείας, η υποβολή αιτήσεων απόσπασης εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε σχολικές μονάδες της ελληνόγλωσσης εκπαίδευσης εξωτερικού.

Οι αποσπάσεις αφορούν το σχολικό έτος 2021-2022 και το ημερολογιακό έτος 2022 για το Νότιο Ημισφαίριο και οι αιτήσεις ξεκίνησαν την Τετάρτη 10/3/2021, μέχρι την Κυριακή 28/3/2021 (ώρα 23.59). Παράλληλα, άρχισε η υποβολή αιτήσεων απόσπασης στα Ευρωπαϊκά Σχολεία για τις θέσεις εκπαιδευτικών κλάδου ΠΕ60 Νηπιαγωγών, ΠΕ70 Δασκάλων, ΠΕ04.01 Φυσικών, ΠΕ86 Πληροφορικής και Εκπαιδευτικού Συμβούλου Δευτεροβάθμιου Κύκλου, από την Τετάρτη 10/3/2021 και διαρκεί μέχρι την Κυριακή 28/3/2021 και ώρα 23.59, εφόσον διαθέτουν τα προβλεπόμενα προσόντα, όπως αυτά περιγράφονται στον Κανονισμό για τα μέλη του αποσπασμένου προσωπικού στα Ευρωπαϊκά Σχολεία. Οι αιτήσεις και στις δύο περιπτώσεις θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά στη διαδικτυακή πύλη https://dipode-aitisi.sch.gr.
«Μεριμνούμε για την έγκαιρη στελέχωση των σχολείων μας, ώστε αφενός οι εκπαιδευτικοί μας να προγραμματίσουν την οικογενειακή τους ζωή και τις υποχρεώσεις τους, αφετέρου να εξασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία των σχολικών μονάδων της χώρας και των ελληνόγλωσσων εκπαιδευτικών μονάδων του εξωτερικού, ιδιαίτερα, δεδομένων των έκτακτων συνθηκών της πανδημίας», δήλωσε η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκη Κεραμέως. «Στεκόμαστε δίπλα στους εκπαιδευτικούς και στις οικογένειές τους, στηρίζουμε το σχολείο στην πράξη», επισήμανε.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass