Να ενισχυθούν οι σχολικές μονάδες που χτυπήθηκαν από τον σεισμό

ΖΗΤΟΥΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ «ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ»

Δημοσίευση: 02 Απρ 2021 15:45

Τις σχολικές μονάδες των Δένδρων και Πλατανουλίων επισκέφτηκαν oι περιφερειακοί σύμβουλοι από τη «Θεσσαλία στην Καρδιά μας», Δέσποινα Αράπκουλε και Πέτρος Τσακνάκης, όπου συζήτησαν με τη διευθύντρια κ. Κακανούλη τα προβλήματα που προέκυψαν από τον τελευταίο σεισμό και τη συνεχιζόμενη πανδημία, και παράλληλα ενημερώθηκαν για την πορεία μετεγκατάστασης των μαθητών σε σχολική μονάδα στον Τύρναβο (πρώην ΝΑΤΟϊκό στρατηγείο).

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του συμβούλων «η διευθύντρια και ο υποδιευθυντής τόνισαν την άμεση ανάγκη, μετά τις ζημιές που προέκυψαν από την πρόσφατη σεισμική δραστηριότητα, της δημιουργίας ενός νέου σχολικού συγκροτήματος που να καλύπτει τις σύγχρονες εκπαιδευτικές ανάγκες και των δύο χωριών. Επίσης, επισημάνθηκε η επιτακτική ανάγκη εφοδιασμού με υλικοτεχνικό εξοπλισμό (υπολογιστές, tablet) σε αρκετούς μαθητές των σχολείων, διότι αδυνατούν να παρακολουθήσουν την εκπαιδευτική διαδικασία». Σε συνέχεια της επίσκεψης αυτής, οι προαναφερθέντες περιφερειακοί σύμβουλοι μαζί με τον συνάδελφο Χρήστο Γελαλή επισκέφτηκαν τον περιφερειακό διευθυντή Εκπαίδευσης κ. Δοδοντσάκη, όπου αναφέρθηκαν και συζητήθηκαν τα προβλήματα των σχολικών μονάδων που ανέκυψαν από τον πρόσφατο σεισμό, καθώς και θέματα δράσεων προμήθειας εξοπλισμού σχολείων και μαθητών που συμβάλλουν στην ίση συμμετοχή όλων στην εκπαιδευτική διαδικασία. «Η παιδεία και η νέα γενιά αποτελεί περίοπτη θέση στο πρόγραμμα της παράταξής μας και δεν θα σταματήσουμε τις προσπάθειες και τις δράσεις, έως ότου επιλυθούν όλα τα μικρά και μεγάλα προβλήματα που διακυβεύουν τις ανθρώπινες αξίες και τη δυνατότητα της δημοκρατικής συμμετοχής» καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass