Από αύριο οι αιτήσεις για μετατάξεις εκπαιδευτικών

ΜΕΧΡΙ 17 ΜΑΪΟΥ Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ

Δημοσίευση: 09 Μαϊ 2021 15:20

Εγκύκλιο για μετατάξεις εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης, Εκκλησιαστικής Εκπ/σης και μελών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού σχολικού έτους 2021-2022, εξέδωσε το Υπουργείο Παιδείας.


Η υποβολή των αιτήσεων μετάταξης πραγματοποιείται από αύριο έως και 17-05-2021 με τα απαραίτητα δικαιολογητικά για τις ακόλουθες κατηγορίες:
* Από την Α/θμια Εκπαίδευση σε άλλους κλάδους: της Α/θμιας Εκπαίδευσης, της Β/θμιας Εκπαίδευσης και των μελών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ).
* Από τη Β/θμια Εκπαίδευση σε άλλους κλάδους: της Β/θμιας Εκπαίδευσης, της Α/θμιας Εκπαίδευσης, των μελών Ειδικού Εκπαιδευτικού (ΕΕΠ) και Ειδικού Βοηθητικού (ΕΒΠ) Προσωπικού.
* Από τη Δευτεροβάθμια Εκκλησιαστική Εκπαίδευση σε κλάδους: της Β/θμιας Εκπαίδευσης, της Α/θμιας Εκπαίδευσης και ων μελών Ειδικού Εκπαιδευτικού (ΕΕΠ).
* Από θέσεις μελών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ) σε άλλους κλάδους: μελών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ), της Α/θμιας Εκπαίδευσης, της Β/θμιας Εκπαίδευσης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass