«Δύναμη και υπομονή»

ΕΥΧΕΤΑΙ Η ΔΑΚΕ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ, ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ

Δημοσίευση: 13 Ιουν 2021 20:18

Ενόψει της έναρξης των Πανελλαδικών Εξετάσεων τη Δευτέρα 14 Ιουνίου, η τοπική επιτροπή ΔΑΚΕ Καθηγητών ν. Λάρισας σε μήνυμά της εύχεται δύναμη και υπομονή στους μαθητές και τις μαθήτριες, τις οικογένειές τους και τους εκπαιδευτικούς που καλούνται να στηρίξουν τη διαδικασία.

Στο μήνυμά της αναφέρει, μεταξύ άλλων: «Ευχόμαστε σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που ξεκινούν το δικό τους αγώνα των Πανελλαδικών εξετάσεων, δύναμη, υπομονή και επιμονή. Η ψυχραιμία, η νηφαλιότητα και η αυτοπεποίθηση θα σας βοηθήσουν να φτάσετε στον στόχο σας.
Η προετοιμασία σας υπήρξε δυσκολότερη από κάθε προηγούμενη χρονιά, καθώς έγινε μέσα στις συνθήκες που δημιούργησαν οι επιπτώσεις της πανδημίας, τόσο στην εκπαιδευτική διαδικασία όσο και στην καθημερινότητα όλων μας.
Οι Πανελλαδικές Εξετάσεις είναι η πρώτη μεγάλη μάχη που δίνετε στη ζωή στο ξεκίνημα μιας νέας προσπάθειας. Ωστόσο, οι εξετάσεις αυτές δεν αποτελούν τη μοναδική ευκαιρία για να πραγματοποιηθούν τα όνειρά σας και αποτελούν απλά μία δοκιμασία για τους κόπους των τελευταίων χρόνων.
Γνωρίζουμε την κούραση και την αγωνία σας και ξέρουμε ότι έχετε ταυτίσει αυτήν την προσπάθεια με την ίδια τη ζωή και το μέλλον σας. Να έχετε κατά νου ότι η Παιδεία είναι μια αδιάκοπη διαδικασία εμβάθυνσης στο «ταξίδι» της γνώσης και ταυτόχρονα ανάπτυξης και καλλιέργειας της προσωπικότητας. Η ζωή είναι μια διαρκής μάχη, ένας συνεχής αγώνας που απαιτεί θέληση και ακατάπαυστη προσπάθεια και οι ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν στην πορεία της είναι αμέτρητες.
Συμπαραστεκόμαστε επίσης στους γονείς των υποψηφίων που στηρίζουν την προσπάθεια των παιδιών τους και τους ευχόμαστε να οπλιστούν με δύναμη και υπομονή.
Ειδικά φέτος, που η χρονιά ολοκληρώθηκε κάτω από ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες, αξίζει να δώσουμε πολλά συγχαρητήρια και στους συναδέλφους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι κατάφεραν να παραμείνουν προσηλωμένοι στον στόχο τους, έζησαν από κοντά τον μεγάλο αγώνα των μαθητών/-τριών τους και τους στήριξαν σε αυτήν την πολύ δύσκολη περίοδο.
Καλή αρχή και καλή δύναμη και στους συναδέλφους επιτηρητές, όσους στελεχώνουν τα Εξεταστικά Κέντρα του νομού, στα μέλη των Επιτροπών και των Ομάδων Βαθμολογητών του Βαθμολογικού Κέντρου Λάρισας, καθώς και στους εργαζόμενους στην ΠΔΕ Θεσσαλίας και στη ΔΔΕ ν. Λάρισας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass