«Μια οφειλόμενη απάντηση»

ΑΠΟ ΤΟΝ Κ. ΚΟΝΤΣΙΩΤΗ ΣΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΓΕΛ ΣΥΚΟΥΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

Δημοσίευση: 04 Ιουλ 2021 15:15

Στην επιστολή του διευθυντή του ΓΕΛ Συκουρίου, που δημοσιεύτηκε στην «Ε» με τίτλο «Έχει ο καιρός γυρίσματα» με αφορμή την παράταση που δόθηκε για τις τοποθετήσεις εκπαιδευτικών, απαντά ο καθηγητής και αιρετό μέλος του ΠΥΣΔΕ Λάρισας Κ. Κοντσιώτης.

Στην επιστολή του με τίτλο «Μια οφειλόμενη απάντηση» ο κ. Κοντσιώτης επισημαίνει τα εξής: «Ξαναζεσταμένο φαγητό σερβίρει ο δ/ντής του ΓΕ.Λ. Συκουρίου και πρώην -διορισμένος επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- Αντιπρόεδρος του Π.Υ.Σ.Δ.Ε. ν. Λάρισας, κ. Γεωργούσης. Για την υπόθεση των έξι διευθυντών έχει απαντήσει η Δικαιοσύνη, δικαιώνοντάς τους παρά τον λυσσαλέο πόλεμο που δέχτηκαν. Οι συνάδελφοι διευθυντές, που τόσο συκοφαντήθηκαν και στοχοποιήθηκαν, τελικά βρήκαν το δίκιο τους. Μάταια προσπαθεί ο κ. Γεωργούσης να συσχετίσει τις δύο περιπτώσεις, αφού δεν έχουν καμία σχέση. Το 2017 οι συνάδελφοι είχαν το δικαίωμα να επιλέξουν σχολείο χωρίς κανέναν περιορισμό στις προτιμήσεις, ενώ φέτος υπήρχε περιορισμός με ανώτατο όριο τις 20 προτιμήσεις. Τι σχέση μπορεί να έχει η παράταση που δόθηκε φέτος στις 9.45 π.μ., αφού η προθεσμία έληξε στις 9 π.μ. με τις επιλογές των δ/ντών το 2017;
Αν δεν μπορεί να καταλάβει τη διαφορά ο κ. Γεωργούσης, τότε έτσι εξηγείται και το γεγονός ότι, ως Πρόεδρος Λυκειακής Επιτροπής σε εξεταστικό κέντρο Πανελλαδικών εξετάσεων, δεν διέκρινε τη διαφορά μεταξύ θεμάτων παλαιού και νέου συστήματος, με αποτέλεσμα υποψήφιος να διαγωνιστεί σε άλλα θέματα, σύμφωνα με τις αναρτήσεις των τοπικών και πανελλαδικών μέσων ενημέρωσης.
Για την εκπαιδευτική μου πορεία, τη συνδικαλιστική μου δράση, τις θέσεις και τις απόψεις μου αισθάνομαι υπερήφανος. Αυτό εξάλλου αποδεικνύεται και από την εμπιστοσύνη των συναδέλφων, τους οποίους ευχαριστώ για μία ακόμα φορά. Υπερασπιζόμουν, υπερασπίζομαι και θα συνεχίσω να υπερασπίζομαι το δίκαιο αίτημα κάθε συναδέλφου, χωρίς να υπολογίζω το προσωπικό κόστος».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass