Ζευγάρι συνελήφθη για 8 κιλά κοκαϊνης

ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΑΝΕΛΑΒΕ Ο ΑΝΔΡΑΣ

Δημοσίευση: 11 Σεπ 2021 14:36

ΑΘΗΝΑ
Μια 29χρονη, γνωστή από τη συμμετοχή της σε τηλεοπτικό ριάλιτι, καθώς και ένας άνδρας συνελήφθησαν στη Νέα Σμύρνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, κατηγορούμενοι για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Παράλληλα, ο άνδρας κατηγορείται και για βία κατά υπαλλήλων.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο άνδρας συνελήφθη, στη συμβολή των οδών Αγίου Πολυκάρπου και Εφέσου και φέρεται να κατείχε -με σκοπό τη διακίνηση και για λογαριασμό της 29χρονης- βαλίτσα μέσα στην οποία υπήρχαν 7 αυτοσχέδιες συσκευασίες που περιείχαν ποσότητα κοκαΐνης, συνολικού μικτού βάρους 7 κιλών και 827 γραμμαρίων.
Ο άνδρας προκειμένου να αποφύγει τον έλεγχο από τους αστυνομικούς, φέρεται ότι προέβαλε σθεναρή αντίσταση, χτυπώντας τους με τα χέρια και τα πόδια του. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε δε σε οικία στην Αθήνα, κατελήφθησαν να κατέχουν από κοινού συσκευασία με κοκαΐνη βάρους 0,1 γραμμαρίου.
Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, κατασχέθηκαν συνολικά: Ποσότητα κοκαΐνης βάρους 7.827,1 γραμμαρίων, ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, το χρηματικό ποσό των 5.050 ευρώ, Ι.Χ αυτοκίνητο, μοτοσυκλέτα και 3 συσκευές κινητής τηλεφωνίας.

 

«ΕΓΩ ΜΕΤΕΦΕΡΑ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ»
Επάνω του πήρε ουσιαστικά όλη την ευθύνη για τα 7,8 κιλά κοκαΐνης ο Δημήτρης Ρ., σύντροφος του μοντέλου Ελένης Π., που συνελήφθη επίσης για την υπόθεση.
Μέσω του συνηγόρου του, ο Δ. Ρ. υποστηρίζει ότι ο ίδιος, χωρίς συνεργό, μετέφερε την ποσότητα των ναρκωτικών, καθώς υποχρεώθηκε. Ισχυρίζεται επίσης, αποσείοντας πλήρως τις ευθύνες από τη σύντροφό του και συγκατηγορούμενη, ότι δεν είχε ιδέα ούτε εμπλοκή για το περιστατικό.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass