Νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Τοξικολογία για όλους»

ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΔΙΜ ΤΟΥ ΠΑΝ/ΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Δημοσίευση: 06 Οκτ 2021 16:30

Το Κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας διοργανώνει νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο «Τοξικολογία για όλους».


Σκοπός του παρόντος επιμορφωτικού προγράμματος είναι η εξοικείωση των εκπαιδευόμενων με τον κόσμο της Τοξικολογίας, η οποία βρίσκει εφαρμογή σχεδόν σε κάθε πτυχή της ανθρώπινης καθημερινότητας. Με το πέρας της εκπαίδευσης, ο εκπαιδευόμενος θα διαθέτει βασική θεωρητική και πρακτική κατάρτιση, ώστε να εντοπίζει τις εφαρμογές που βρίσκει η Τοξικολογία στην καθημερινότητά του, να διαβάζει και να κατανοεί τα σήματα που υπάρχουν πάνω σε χιλιάδες εμπορικά προϊόντα, να αναγνωρίζει τους πιθανούς κινδύνους που αυτά ενέχουν, καθώς και τους τρόπους διαχείρισης/απόρριψης αυτών. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα απευθύνεται στο ευρύ κοινό που ευαισθητοποιείται γύρω από τους καθημερινούς κινδύνους που προκύπτουν μέσω του σύγχρονου τρόπου ζωής και ενδιαφέρεται να ενημερωθεί σχετικά με τους τρόπους προστασίας από αυτούς. Τελικός στόχος του προγράμματος είναι η ενίσχυση της αντίληψης του σεβασμού προς το φυσικό περιβάλλον και της προστασίας της ανθρώπινης υγείας τόσο σε εργασιακό επίπεδο όσο και στην κανονική ζωή.
Υπεύθυνος του προγράμματος είναι ο καθηγητής Δημήτριος Κουρέτας, η διάρκεια 55 ώρες και το κόστος 180 ευρώ. Η παρακολούθηση θα είναι διαδικτυακή. Ξεκίνησαν οι εγγραφές, ενώ τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν στα τέλη του μήνα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass