Καθηγητές Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας στην Πολωνία

ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ERASMUS

Δημοσίευση: 21 Οκτ 2021 16:10

Ο Σύλλογος Καθηγητών Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας ν. Λάρισας συνεχίζοντας την υλοποίηση του εγκεκριμένου του σχεδίου Erasmus και τίτλο «Ενεργοί εκπαιδευτικοί-ενεργοί πολίτες» ολοκλήρωσε με επιτυχία την 3η και τελευταία κινητικότητα στη Βαρσοβία της Πολωνίας. Στην κινητικότητα συμμετείχαν τρεις εκπαιδευτικοί Αγγλικών - μέλη του Συλλόγου, οι Μαρίνα Κολλάτου, Μαρία Νατσιούλη και Αντώνης Δουκάκης.


Ο τίτλος του προγράμματος κατάρτισης ήταν «Σχεδιασμός επιμορφωτικών προγραμμάτων μακράς διάρκειας». Το πρόγραμμα πραγματοποιεί ο Οργανισμός επιμόρφωσης και κατάρτισης STOP (Stowarzyszenie Trenerοw Organizacji Pozarządowych) https://stowarzyszeniestop.pl/about-us/.
Στη διάρκεια του προγράμματος κατάρτισης οι εκπαιδευτικοί μας συμμετείχαν σε συζητήσεις και βιωματικά εργαστήρια που είχαν ως στόχο την απόκτηση γνώσεων και την ανάπτυξη δεξιοτήτων απαραίτητων για τον σχεδιασμό επιμορφωτικών προγραμμάτων μεγάλης διάρκειας που απευθύνονται σε ομάδες ενηλίκων εκπαιδευόμενων. Οι εκπαιδευτικοί μας συμμετείχαν ενεργά σε δραστηριότητες που στόχευαν στην ενδυνάμωση των συμμετεχόντων, στην αναγνώριση των αρχών της εκπαίδευσης ενηλίκων, στην αξιοποίηση των ενεργητικών και ομαδο-συνεργατικών μεθόδων διδασκαλίας και μάθησης στον σχεδιασμό προγραμμάτων κατάρτισης ενηλίκων.
Στο περιθώριο των μαθημάτων είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν την πόλη της Βαρσοβίας και να συζητήσουν για τον τρόπο ζωής και την ιστορία των Πολωνών.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass