Ακαριαίος ο θάνατος από σφαίρα στο στήθος

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΤΡΑΥΜΑΤΑ ΤΟΥ 20ΧΡΟΝΟΥ ΡΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΜΠΕΡΗ, ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ *ΕΝΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Δημοσίευση: 26 Οκτ 2021 10:20

ΑΘΗΝΑ
Νέες εξελίξεις υπάρχουν αναφορικά με την υπόθεση της καταδίωξης στο Πέραμα που οδήγησε στον θάνατο του 20χρονου Ρομά και στον τραυματισμό του 15χρονου, που επίσης βρισκόταν στο όχημα, από πυρά αστυνομικών. Το μεσημέρι της Δευτέρας ολοκληρώθηκε η ιατροδικαστική εξέταση.


Την εξέταση διενήργησε ο ιατροδικαστής Ηλίας Μπογιόκας, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες, σημείωσε ότι το θύμα: «Έφερε δυο διαμπερή τραύματα, το ένα στο θώρακα ψηλά στον πνεύμονα που βγήκε από την πίσω μεριά και το άλλο δεξιά στην κοιλιακή χώρα που δεν έπληξε ζωτικά όργανα. Και άρα το θανατηφόρο ήταν στον θώρακα. Ο θάνατος ήταν ακαριαίος».
Σε ό, τι έχει να κάνει με την απόσταση που πυροβολήθηκε ο νεαρός, ο κ. Μπογιόκας διαπίστωσε πως ο 20χρονος δέχθηκε πυρά από μακριά, πέραν των τριών – τεσσάρων μέτρων. Τα στοιχεία της πύλης εισόδου δείχνουν ότι δεν πυροβολήθηκε εξ’ επαφής και από κοντινή απόσταση.
Επιπλέον, το θύμα βρέθηκε πεσμένο στην άσφαλτο, στην αριστερή πλευρά του αυτοκινήτου, στην μπροστινή πόρτα.
Να σημειώσουμε ότι το γεγονός ότι τα τραύματα είναι διαμπερή σημαίνει ότι δεν μπορεί να ταυτοποιηθεί το όπλο ή τα όπλα από τα οποία εβλήθησαν οι σφαίρες που έκοψαν το νήμα της ζωής του 20χρονου Ρομά, με δεδομένο ότι έχουν πυροβολήσει όλοι οι εμπλεκόμενοι αστυνομικοί.
*Εν τω μεταξύ σε πορεία διαμαρτυρίας που είχαν καλέσει αντιεξουσιαστές και οργανώσεις τις εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς για τον νεκρό 20χρονο Νίκο Σαμπάνη από αστυνομικά πυρά στο Πέραμα, επικράτησε ένταση. Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί έκαναν χρήση κρότου λάμψης και χημικών.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass