Επιλέγω Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ Γ’ ΛΥΚΕΙΟΥ

Δημοσίευση: 10 Απρ 2022 16:14

Το Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, το οποίο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» στο πλαίσιο της Πράξης «Γραφεία Διασύνδεσης - Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας» με κωδικό ΟΠΣ (MIS) 5074877 και με επιστημονικό υπεύθυνο τον αντιπρύτανη Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Φοιτητικής Μέριμνας, καθηγητή κ. Ιωάννη Θεοδωράκη, συνδιοργανώνει με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας Ενημερωτική Διαδικτυακή Εκδήλωση για τους μαθητές και τις μαθήτριες της Γ’ τάξης των Λυκείων της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Νομού Φθιώτιδας, με θέμα: «Επιλέγω Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας».


Μέσω της ενημερωτικής εκδήλωσης, οι μαθητές και οι μαθήτριες της Γ’ τάξης Λυκείου θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα προσφερόμενα Τμήματα των Σχολών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, να θέσουν ερωτήματα, να λύσουν απορίες και να αποκτήσουν μια τεκμηριωμένη πληροφόρηση για τα προσφερόμενα αντικείμενα σπουδών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, γεγονός που αναμένεται να συμβάλλει ουσιαστικά στον επαγγελματικό προσανατολισμό τους και κατ’ επέκταση στη συμπλήρωση του Μηχανογραφικού Δελτίου.
Η ενημερωτική διαδικτυακή εκδήλωση θα υλοποιηθεί σε τρεις ημέρες και συγκεκριμένα την Τρίτη 12, την Τετάρτη 13 και την Πέμπτη 14 Απριλίου, με ώρα έναρξης στις 15:00 και εκτιμώμενη διάρκεια τεσσάρων ωρών. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας WEBEX.
Οι κωδικοί εισόδου στην εκδήλωση θα κοινοποιηθούν στους μαθητές από τα σχολεία τους.
Το πρόγραμμα της πρώτης μέρας της εκδήλωσης είναι το εξής:
ΤΡΙΤΗ 12/04/2022
15.00 – 15.10 Καλωσόρισμα από το Γραφείο Διασύνδεσης του Π.Θ. – Χαιρετισμός από τον διευθυντή Β/θμιας Εκπαίδευσης Ν. Μαγνησίας, κ. Σταχτέα Χαράλαμπο – «Με Ποιο Κριτήριο Επιλέγω Τμήμα Στο Μηχανογραφικό Μου», σύντομη παρουσίαση από την υπεύθυνη Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού της Β/θμιας Εκπαίδευσης Ν. Μαγνησίας, κ. Αγγελική Καραμπατζάκη.
15.10 – 15.30 Παρουσίαση του Τμήματος Δημόσιας και Ενιαίας Υγείας, από τα μέλη Δ.Ε.Π. του Τμήματος, αν. καθ. κ. Πολυχρόνη Κωστούλα και επ. καθ. Κωνσταντίνο Τσιάμη.
15.30 – 15.50 Παρουσίαση του Τμήματος Πολιτισμού – Δημιουργικών Μέσων και Βιομηχανιών από την επ. καθ. κ. Αναστασία Δούκα.
15.50 – 16.10 Παρουσίαση του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) από τον πρόεδρο του τμήματος, κ. Νικόλαο Διγγελίδη
16.10 – 16.30 Παρουσίαση του Τμήματος Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας από τον πρόεδρο του Τμήματος, κ. Δημήτρη Καρπούζα.
16.30 – 16.50 Παρουσίαση του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών από τον αναπληρωτή πρόεδρο του ΤΟΕ κ. Λουκά Ζαχείλα /αν. καθ. κ. Θεόδωρο Μεταξά
16.50 – 17.10 Παρουσίαση του Τμήματος Πληροφορικής με Εφαρμογές στη Βιοϊατρική από την επικ. καθηγήτρια κα Γεωργία Μπράλιου.
17.10 – 17.30 Παρουσίαση του Παιδαγωγικού Τμήματος Προσχολικής Εκπαίδευσης από την επ. καθ. κ. Μάρθα Κατσαρίδου.
17.30 – 17.50 Παρουσίαση του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών από τον πρόεδρο του Τμήματος καθ. κ. Καραμάνο Σπυρίδωνα.
17.50 – 18.10 Παρουσίαση του Τμήματος Ιατρικής από τον αν. καθ. κ. Ιωάννη Τσούγκο.
18.10 – 18.30 Παρουσίαση του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης από τον αναπληρωτή καθηγητή κ. Παναγιώτη Πολίτη.
18.30 – 18.50 Παρουσίαση του Τμήματος Φυσικοθεραπείας από τον επ. καθηγητή κ. Σάββα Σπανό.
18.50 – 19.10 Παρουσίαση του Τμήματος Δασολογίας, Επιστημών Ξύλου και Σχεδιασμού από τον καθηγητή κ. Ιωάννη Παπαδόπουλο, πρόεδρο του Τμήματος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass