Οι προσληφθέντες εκπαιδευτικοί στις ΕΠΑΣ

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΑΝ ΧΘΕΣ ΟΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ

Δημοσίευση: 20 Ιουλ 2022 16:40

Αναρτήθηκαν χθες οι προσωρινοί πίνακες κατάταξης για την πρόσληψη έκτακτου εκπαιδευτικού προσωπικού με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας ορισμένου χρόνου, για τις 51 Επαγγελματικές Σχολές (ΕΠΑΣ) Μαθητείας και τις 7 Πειραματικές ΕΠΑΣ (Π.ΕΠΑΣ), για το σχολικό έτος 2022-23. Οι υποψήφιοι μπορούν να δουν την κατάταξή τους με τον αριθμό (ID) της αίτησης που υπέβαλαν.


Οι υποψήφιοι εκπαιδευτικοί έχουν δικαίωμα υποβολής ένστασης, αποκλειστικά ηλεκτρονικά, εντός 3 εργάσιμων ημερών και συγκεκριμένα από σήμερα έως και μεθαύριο Παρασκευή 22 Ιουλίου 2022 και ώρα 23:59, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση. Η υποβολή της ηλεκτρονικής ένστασης γίνεται αποκλειστικά μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης του Ελληνικού Δημοσίου gov.gr στη διεύθυνση:
https://www.gov.gr/ipiresies/ekpaideuse/epaggelmaties-ekpaideuses/ekpaideutes-epaggelmatikon-skholon-epas-matheteias-tou-oaed
Συγκεκριμένα, η διαδρομή είναι: gov.gr → Εκπαίδευση → Επαγγελματίες Εκπαίδευσης → Εκπαιδευτές Επαγγελματικών Σχολών Μαθητείας της ΔΥΠΑ. Η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης υλοποιεί τη διαδικασία υποβολής και αξιολόγησης των αιτήσεων των υποψηφίων, καθώς και την υποβολή ενστάσεων μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας με σκοπό να διασφαλίσει τη διαφάνεια, την αξιοκρατία και την ταχύτερη και απρόσκοπτη εξυπηρέτηση των ενδιαφερομένων. Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται από τον ιστότοπο της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.dypa.gov.gr

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass