Η Ρ. Καραλαριώτου στον αγιασμό του νέου Δημοτικού στις Φυλακές

Δημοσίευση: 14 Σεπ 2022 14:10

Σε μία ξεχωριστή τελετή αγιασμού, αυτή του 45ο Δημοτικού Σχολείου Λάρισας και σε ένα ιδιαίτερο περιβάλλον, όπως αυτό του Καταστήματος Κράτησης, παρευρέθηκε η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Δήμου Λαρισαίων και γ.γ. της ΠΕΔ Θεσσαλίας Ρένα Καραλαριώτου, χαιρετίζοντας έτσι την έναρξη λειτουργίας του νέου διθέσιου Δημοτικού Σχολείου.

Η κ. Καραλαριώτου, εξέφρασε την ικανοποίησή της για την ίδρυση Δημοτικού Σχολείου, στο δεύτερο μεγαλύτερο Κατάστημα Κράτησης της χώρας, το οποίο θα διευρύνει τον κατάλογο των μαθητών που ανήκουν σε ευάλωτες πληθυσμιακές ομάδες, όπως είναι οι κρατούμενοι, ανοίγοντας μία νέα ξεχωριστή σελίδα στη ζωή τους.
«Ένας μαραθώνιος αγώνας καρποφόρησε» δήλωσε η κ. Καραλαριώτου και πρόσθεσε πως «Ως δημοτική παράταξη -συνέχισε η κ. Καραλαριώτου- με χαρά ψηφίσαμε στο Δημοτικό Συμβούλιο Λαρισαίων τη σχετική πρόταση ίδρυσης Δημοτικού Σχολείου στις Φυλακές. Φυσικά θέτω τις υπηρεσίες μου στη διάθεση των αρμοδίων, ενόψει της νέας προσπάθειας που ξεκινά για τη δημιουργία ΕΠΑΛ στο Κατάστημα Κράτησης. Ευελπιστώ σε ανάλογη εξέλιξη» κατέληξε η Λαρισαία πολιτικός.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass