Από Παρασκευή οι αιτήσεις για τον ΑΣΕΠ

ΕΩΣ ΤΙΣ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ 6.500 ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ

Δημοσίευση: 27 Νοε 2022 16:14

Από τις 2 έως τις 20 Δεκεμβρίου θα δέχεται αιτήσεις το ΑΣΕΠ προκειμένου οι υποψήφιοι να εξασφαλίσουν μία θέση στις επικείμενες εξετάσεις του νέου πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού που αναμένεται να διεξαχθεί την άνοιξη.

Την περασμένη εβδομάδα δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως η πρόσκληση/προκήρυξη 2Γ/2022 στην οποία περιλαμβάνονται οι λεπτομέρειες διεξαγωγής του διαγωνισμού, καθώς και η εξεταστέα ύλη. Όπως έγινε γνωστό, δεκτοί θα γίνουν μόνο απόφοιτοι Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης, οι οποίοι θα κληθούν να καλύψουν θέσεις σε 58 ειδικότητες που ζητούνται περισσότερο στο Δημόσιο. Στην πρόσκληση για πρώτη φορά δεν αναφέρεται αριθμός θέσεων προς πλήρωση, ούτε φορείς που ζητούν προσωπικό, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες και με βάση τα στοιχεία των εγκρίσεων, αναμένεται να καλυφθούν τουλάχιστον 6.500 θέσεις από τη «δεξαμενή» επιτυχόντων που θα προκύψει.
Να σημειωθεί ότι στον διαγωνισμό έχουν δικαίωμα συμμετοχής όλα τα πτυχία ΠΕ και ΤΕ, εάν οι υποψήφιοι επιλέξουν τον κωδικό για διοικητικές ειδικότητες, όπως ΠΕ/ΤΕ Διεκπεραίωσης Υποθέσεων Πολιτών, ΤΕ Διοικητικού-Λογιστικού, ΠΕ Διοικητικών-Οικονομικών. Για τις υπόλοιπες θέσεις, το ΑΣΕΠ έχει καταρτίσει λίστα αποδεκτών τίτλων σπουδών ανά ειδικότητα. Οι υποψήφιοι των κατηγοριών Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης πρέπει να συμπληρώσουν/υποβάλουν αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο μέσω του διαδικτυακού τόπου του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) αίτηση συμμετοχής. Για την ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής στην πρόσκληση/προκήρυξη 2Γ/2022, απαραίτητη προϋπόθεση είναι η εγγραφή στις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες του ΑΣΕΠ. Σε περίπτωση που οι υποψήφιοι είναι ήδη εγγεγραμμένοι στις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες του ΑΣΕΠ, δεν απαιτείται επανεγγραφή. Οι υποψήφιοι επιλέγουν «Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες-Εγγραφή/Είσοδος Μέλους» και στη συνέχεια εγγράφονται μέσω ΓΓΠΣΔΔ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass