EXALCOEDUCATIONALinstitute: Νέο ινστιτούτο εκπαίδευσης κατασκευαστών αλουμινίου από την EXALCO

Δημοσίευση: 10 Μαρ 2023 18:20 | Τελευταία ενημέρωση: 13 Μαρ 2023 10:59

Η EXALCOιδρύει το δικό της ινστιτούτο εκπαίδευσης κατασκευαστών αλουμινίου με την επιστημονική συνεργασία της ΠΟΒΑΣ και του ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ.

ΤοEEi- ExalcoEducationalinstituteέχειωςστόχοναπαρέχει σε όλους τους κατασκευαστές αλουμινίου ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα σπουδών που θα τους δώσει την δυνατότητα να ενισχύσουν τις πρακτικές γνώσειςγια την ορθή εκτέλεση των απαιτούμενων εργασιών κατά την κατασκευή και εγκατάσταση των συστημάτων αλουμινίου, ενώ παράλληλα θα εμβαθύνει τις θεωρητικές γνώσεις αναλύοντας όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας του αλουμινίου μέχρι και το aftersalesservice.

Στην EXALCO πιστεύουμε ότι ηανάπτυξη ενός κατάλληλα εκπαιδευμένου και εξειδικευμένου ανθρώπινου δυναμικού στις κατασκευές αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίουθα αποτελέσει το μοχλό ανάπτυξης των επιχειρήσεων του κλάδου τα επόμενα έτη, στο έντονα ανταγωνιστικό επιχειρηματικό περιβάλλον που διαμορφώνεται καθημερινά.

Την Τρίτη 28/3 ξεκινάει ο 1οςεκπαιδευτικός κύκλος για την περιοχή της Θεσσαλίας. Το πρόγραμμα Επαγγελματικής Κατάρτισης για τους «Τεχνίτες Κατασκευής & Εγκατάστασης Αρχιτεκτονικών Συστημάτων Αλουμινίου» έχει διάρκεια 50 ωρών, απευθύνεται στους εργαζόμενους- κατασκευαστές του κλάδου των αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου και  διοργανώνεται με την επιστημονική επιμέλεια και συνεργασία της ΠΟΒΑΣ και του ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ.

Η επιτυχής ολοκλήρωση του προγράμματος «Τεχνίτες Κατασκευής & Εγκατάστασης Αρχιτεκτονικών Συστημάτων Αλουμινίου» οδηγεί στην απόκτηση σχετικής βεβαίωσης παρακολούθησης εξειδικευμένου προγράμματος κατάρτισης, ενώ ταυτόχρονα δίνεται η δυνατότητα για μετέπειτα συμμετοχή σε διαδικασίες πιστοποίησης προσόντων και δεξιοτήτων από ανεξάρτητο φορέα, σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISΟ/IEC 17024.

Θέλοντας να εξελίξουμε τις ενέργειες του Εκπαιδευτικού ΙνστιτούτουEEi- ExalcoEducationalinstituteδημιουργήσαμε καινοτόμες δράσεις όπως το SummerSchool, που σκοπός της είναι μέσω της εκπαιδευτικής επίσκεψης στις εγκαταστάσεις της EXALCO, να παρουσιάσει θεματικές δραστηριότητες όπως την βιομηχανική ανταγωνιστικότητα και την τεχνολογική βιωσιμότητα του αλουμινίου. Ακόμη μια δράση είναι το JobClub όπου θα δίνεται η δυνατότητα διασύνδεσης με την αγορά εργασίας, αλλά και την προώθηση της συνεργασίας μεταξύ των κατασκευαστών.

ΕΝΑΡΞΗ 1ου εκπαιδευτικού κύκλου: ΤΡΙΤΗ 28/3 για την περιοχή της Θεσσαλίας

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΔΩ:https://bit.ly/3kYJ28X

Πληροφορίες- Εγγραφές:

ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑEXALCO

Τηλ. Επικοινωνίας: 2410 554026                                  Τηλ. Επικοινωνίας: 2410 688526

Υπ. επικοινωνίας: κ. Κορδελά Ελευθερία                    Υπ. επικοινωνίας: κ. Κατσιάβα Άλκηστις

Povas logo gr 1

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass