Εξέφρασαν τη θλίψη τους, ζήτησαν να μην ξανασυμβεί

ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥΝΕΚΡΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ

Δημοσίευση: 11 Μαρ 2023 15:10

Δεν σταματάνε οι αντιδράσεις από τη μαθητιώσα νεολαία μετά το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, που συγκλόνισε τη χώρα, και χθες Παρασκευή ήταν η σειρά σχολείων της Αγιάς να εκφράσουν τη θλίψη και τον προβληματισμό τους για την απώλεια τόσων ανθρώπων, μεταξύ των οποίων βρίσκονταν πολλοί νέοι που επέστρεφαν στα Πανεπιστήμιά τους για να συνεχίσουν τις σπουδές τους.

Αγόρια και κορίτσια του Γενικού Λυκείου σχημάτισαν στο προαύλιο του σχολείου τους με τις τσάντες τους την ημερομηνία 1.3.23, ενώ με αυτοσχέδια πλακάτ έστειλαν τα δικά τους μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση για «Όχι άλλο πόνο, αίμα και νεκρούς». 0Τα παιδιά του Λυκείου, συνοδευόμενα και από καθηγητές και καθηγήτριες, κινήθηκαν και στην αγορά της κωμόπολης, ζητώντας να αποδοθεί δικαιοσύνη και οι ευθύνες που αναλογούν στους υπεύθυνους. Στον κεντρικό πεζόδρομο διαμαρτυρήθηκαν και παιδιά του Γυμνασίου της κωμόπολης, επίσης με συνθήματα σε πλακάτ, μέσω των οποίων εξέφρασαν τη στενοχώρια τους γι’ αυτό που έχει συμβεί και τον χλευασμό τους προς όλους εκείνους που από την οποιαδήποτε θέση ευθύνης κι αν είχαν δεν ενήργησαν όπως θα έπρεπε λίγο ή πολύ πριν, ώστε να μη συμβεί.

Του Νίκου Γουργιώτη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass