Αποτελέσματα της ΕΕΤΑΑ για τους Παιδικούς Σταθμούς

Δημοσίευση: 14 Σεπ 2015 0:42

 

Ανακοινώθηκαν την Κυριακή 13/09 από την ΕΕΤΑΑ τα οριστικά αποτελέσματα για το πρόγραμμα Παιδικοί Σταθμοί ΕΣΠΑ 2015-2016. Μετά την ανακοίνωση των Πινάκων, οι μητέρες έχουν τη δυνατότητα να εγγράψουν τα τέκνα τους στις δομές, όπου τοποθετούνται.

Η εγγραφή θα πρέπει να γίνει από την 14/9/2015 μέχρι και τις 18/9/2015. Στην περίπτωση μη προσέλευσης των ωφελουμένων μητέρων κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα, οι Δομές ενημερώνουν την ΕΕΤΑΑ Α.Ε. Η ΕΕΤΑΑ διατηρεί το δικαίωμα να τις διαγράψει από ωφελούμενες, να ακυρώσει τη σχετική «εντολή τοποθέτησης» του τέκνου τους και να καλέσει τις αντίστοιχες επιλαχούσες.

Η τοποθέτηση των επιλαχουσών μητέρων, εφόσον προκύψει θέση, γίνεται μόνο από την ΕΕΤΑΑ σε συνεργασία με τη μητέρα και τη δομή που επιθυμεί να τοποθετηθεί το τέκνο της, σύμφωνα με την προβλεπόμενη διαδικασία, όπως αυτή περιγράφεται κατωτέρω στην παράγραφο 2.7.3 «Διαδικασία Αντικατάστασης». Συνοδευτικό Έντυπο Εντολών Τοποθέτησης (Παρουσιολόγιο) Για κάθε τέκνο ωφελούμενης μητέρας, η ΕΕΤΑΑ εκδίδει «Εντολή Τοποθέτησης» , η οποία χορηγείται στις ωφελούμενες και διαβιβάζονται σε αυτές μέσω των Δομών, όπου τοποθετούνται τα τέκνα τους.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass