Ενστάσεις εκπαιδευτικών αναπληρωτών

Δημοσίευση: 03 Σεπ 2013 23:17 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 11:22
 

Οι εκπαιδευτικοί, που υπέβαλλαν αίτηση για αναπληρωτές, καλούνται από το Υπουργείο Παιδείας να ελέγξουν τους σχετικούς πίνακες που ανακοινώθηκαν στην ιστοσελίδα του και αν καταθέσουν τις ενστάσεις τους αν διαπιστώσουν τυχόν λάθη ή παραλείψεις.

Αναλυτικότερα το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοίνωσε ότι, μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας υποβολής των αιτήσεων για ένταξη στους πίνακες αναπληρωτών, του ελέγχου των δικαιολογητικών και της καταχώρισης προϋπηρεσίας προσφερθείσας μέχρι και τις 30-06-2010, αναρτήθηκαν στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος Διαχείρισης Προσωπικού Π.Ε. και Δ.Ε. (Ο.Π.ΣΥ.Δ) του Υ.ΠΑΙ.Θ.: http://e-aitisi.sch.gr οι προσωρινοί Πίνακες Αναπληρωτών και Ωρομισθίων για το σχολικό έτος 2013-2014.

Καλούνται οι εκπ/κοί που υπέβαλαν αίτηση σύμφωνα με τις με αριθμ. 111192/Δ1/09.08.2013 (ΑΔΑ: ΒΛΩΛ9-9ΞΡ) και 111259/Δ2/12-8-2013 (ΑΔΑ: ΒΛΩ19-ΧΙΣ)  σχετικές εγκυκλίους του Υ.ΠΑΙ.Θ. να ελέγξουν ενδελεχώς τους αναρτημένους πίνακες του κλάδου τους.

Σε περίπτωση, δε, που διαπιστώσουν τυχόν λάθη ή παραλείψεις επί των αναρτημένων στοιχείων οφείλουν να υποβάλουν ένσταση κατά των πινάκων αυτών, αποκλειστικά από 03-09-2013 μέχρι και 04-09-2013, σε οποιαδήποτε Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας ή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, αντίστοιχα.

Σημειώνεται ότι θα παραλαμβάνονται ενστάσεις που αφορούν, αποκλειστικά και μόνο:

α) στην ένταξη στους ανωτέρω πίνακες,

β) στην αλλαγή της σειράς κατάταξης, ήτοι για θέματα που έχουν να κάνουν με μόρια τελευταίου και προτελευταίου διαγωνισμού ΑΣΕΠ, μόρια προϋπηρεσίας, εκπλήρωση στρατιωτικών υποχρεώσεων, βαθμό και ημερομηνία κτήσης Πτυχίου, Μεσογειακή Αναιμία, Σκλήρυνση κατά Πλάκας και την ιδιότητα πολυτεκνίας και γ) στην ιδιότητα της τριτεκνίας

δ) στην κτήση ή μη παιδαγωγικού Πτυχίου.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 2410-254585 και να επισκέπτονται την ιστοσελίδα της Δ.Δ.Ε. Λάρισας (http ://dide.lar.sch.gr)

 

 

 

                                                                                                                                                 

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass