Αποσπάσεις στο νομό ζητούν οι δάσκαλοι

Δημοσίευση: 09 Σεπ 2013 14:19 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 11:29

Παράσταση διαμαρτυρίας και συμβολικό αποκλεισμό της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Θεσσαλίας, πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί Λαρισαίοι δάσκαλοι ζητώντας να γίνουν αποσπάσεις στο νομό.

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας κήρυξε για σήμερα δίωρη στάση εργασίας σημειώνοντας ότι «η   απόφαση της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας να μην καλύψει τα   κενά που υπάρχουν στα σχολεία του Νομού Λάρισας και ταυτόχρονα να καταδικάσει  εκατοντάδες εκπαιδευτικούς και τις οικογένειές τους σε απίστευτη ταλαιπωρία και έξοδα,  αγγίζει τα όρια της αναλγησίας». 

Σημειώνεται πως το  Δ. Σ. του Συλλόγου , καλεί τα μέλη του σε έκτακτη γενική  συνέλευση  την Τετάρτη  11 Σεπτεμβρίου στις 6  μ.μ.  στο   6ο   Δημοτικό  Σχολείο  Λάρισας ( 31ης Αυγούστου 34) ενόψει της 48ωρης  απεργίας  στις 18 και 19 Σεπτεμβρίου 2013

Όπως τονίζεται από τον Σύλλογο «η απάντησή μας, μαζί με όλους τους εργαζόμενους,  στην  τιμωρητική πολιτική , που εξαθλιώνει την κοινωνία και βουλιάζει  σε αδιέξοδα και ύφεση την οικονομία ,πρέπει να είναι  δυναμική και μαζική».

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass