Διήμερο λουκέτο στο ΤΕΙ Θεσσαλίας

Δημοσίευση: 11 Σεπ 2013 17:25 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 11:32

Τη διήμερη αναστολή λειτουργίας του ΤΕΙ Θεσσαλίας αποφάσισε ομόφωνα σήμερα η Συνέλευση του Ιδρύματος. Ετσι το ΤΕΙ Θεσσαλίας θα παραμείνει κλειστό την Πέμπτη και την Παρασκευή, 12 και 13 Σεπτεμβρίου.

Οπως σημειώνεται σε ανακοίνωση του προέδρου του ΤΕΙ Θεσσαλίας "σήμερα, Tετάρτη 11-9-2013 και ώρα 10:00 πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση της Συνέλευσης του Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας, κατά την οποία αποφασίστηκε ομόφωνα η αναστολή της λειτουργίας του Ιδρύματος για την Πέμπτη 12/9/2013 και την Παρασκευή 13/9/2013 σε ένδειξη συμπαράστασης στις κινητοποιήσεις των διοικητικών υπαλλήλων του Ιδρύματος ενάντια στο μέτρο της διαθεσιμότητας.

Στην εν λόγω συνεδρίαση παρευρέθηκαν εκπρόσωποι των διοικητικών υπαλλήλων του Ιδρύματος, αλλά και εκπρόσωποι των συλλόγων των Ε.Π. και Ε.Τ.Π., καθώς και εκπρόσωποι των σπουδαστών του Ιδρύματος που εξέφρασαν τη συμπαράστασή τους στους διοικητικούς υπαλλήλους του Ιδρύματος και δήλωσαν ότι συντάσσονται με αυτούς στις κινητοποιήσεις τους ενάντια στο μέτρο της
διαθεσιμότητας.

Η Συνέλευση του Ιδρύματος θεωρεί ότι το ζήτημα της διαθεσιμότητας των διοικητικών υπαλλήλων δεν αφορά μόνο τη συγκεκριμένη ομάδα εργαζομένων της κοινότητας του Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας, αλλά το σύνολο της ακαδημαϊκής κοινότητας και την ομαλή λειτουργία του Ιδρύματος. Είναι αντιληπτό από όλους το σημαντικό πρόβλημα της έλλειψης διοικητικού προσωπικού στο Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας και ότι ενδεχόμενη επιπλέον συρρίκνωση του δυναμικού του Ιδρύματος με τη διαθεσιμότητα διοικητικών υπαλλήλων είναι απολύτως βέβαιο
ότι θα οδηγήσει σε αδυναμία της λειτουργίας του" καταλήγει ο κ. Γούλας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass