Πανεπιστημίο Θεσσαλίας «κλειστόν»

Δημοσίευση: 25 Σεπ 2013 22:32 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 11:50
  Αναστολή των διοικητικών και διδακτικών λειτουργιών του Ιδρύματος, μέχρι και την Παρασκευή  27 Σεπτεμβρίου, αποφάσισε η Σύγκλητος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, κατά τη χθεσινή της συνεδρίαση.

Η Σύγκλητος συνήλθε χθες, με αποκλειστικό θέμα το ζήτημα της διαθεσιμότητας των 33 υπαλλήλων του Ιδρύματος και ύστερα από ενημέρωση του Πρύτανη και μετά από διεξοδική συζήτηση, αποφάσισε τα παρακάτω: Να ζητηθεί η άμεση ανάκληση της εκδοθείσας Κ.Υ.Α. σχετικά με τη διαθεσιμότητα των ανωτέρω υπαλλήλων.

Να ασκηθεί άμεσα από το Π.Θ. αίτηση ασφαλιστικών μέτρων και προσφυγή στο ΣτΕ καθώς και πιθανή προσφυγή στα Ευρωπαϊκά δικαστήρια.

Η ήδη αυξημένη γεωγραφική διασπορά του ιδρύματος, σε συνδυασμό με τον υπερβολικό αριθμό εισακτέων, την καθυστέρηση διορισμού μελών ΔΕΠ, ΕΕΔΙΠ και ΕΤΕΠ, την έλλειψη συμβασιούχων 407/80, την απουσία αποσπασμένων εκπαιδευτικών,  την περικοπή του προϋπολογισμού, καθώς και η πολυήμερη απεργία των διοικητικών υπαλλήλων, έχει οδηγήσει το Ίδρυμα σε δεινή κατάσταση. Γι’ αυτό το λόγο η Σύγκλητος αποφασίζει ομόφωνα  την τριήμερη συμβολική αναστολή των διοικητικών και διδακτικών λειτουργιών του Ιδρύματος στις 25, 26 και 27 Σεπτεμβρίου 2013.

Τέλος, δήλωσε τη συμπαράσταση της στον αγώνα των διοικητικών υπαλλήλων του ιδρύματος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass