Αγιασμός στο 1ο ΣΔΕ Λάρισας

Δημοσίευση: 21 Οκτ 2013 12:36 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 12:23

Την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013 και ώρα 5 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί ο αγιασμός για την νέα σχολική χρονιά στο 1ο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Λάρισας. Μετά τον αγιασμό θα ακολουθήσει η τελετή υποδοχής των νέων εκπαιδευομένων του σχολείου, που ετοίμασαν οι  εκπαιδευόμενοι του β’ επιπέδου. Το 1ο ΣΔΕ Λάρισας λειτουργεί για ενδέκατη χρονιά στην πόλη μας και απευθύνεται σε ενήλικες  άνω των 18 ετών, που δεν ολοκλήρωσαν  την  υποχρεωτική εκπαίδευση και τους δίνεται η ευκαιρία  να αποκτήσουν το Απολυτήριο του  Γυμνασίου. Η φοίτηση διαρκεί μόνο δυο χρόνια και εφαρμόζεται ένα καινοτόμο πρόγραμμα σπουδών προσαρμοσμένο στις ανάγκες και τα ενδιαφέροντα των ενήλικων εκπαιδευομένων. Το 1ο ΣΔΕ Λάρισας στεγάζεται στο διδακτήριο του 5ου Γενικού Λυκείου (Ιουστινιανού και Κομνηνών) και λειτουργεί απογευματινές ώρες. 

Ένα μεγάλο ποσοστό των αποφοίτων των ΣΔΕ συνεχίζει στην επόμενη βαθμίδα εκπαίδευσης (ΕΠΑΛ, Γενικό Λύκειο) και μερικοί έχουν προχωρήσει στο Πανεπιστήμιο. Η εμπειρία τους από τη συνέχιση των σπουδών τους στο τυπικό εκπαιδευτικό σύστημα καθώς και οι επιδόσεις τους μαρτυρούν ότι αυτό που κέρδισαν στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας είναι ότι έχουν μάθει πώς να μαθαίνουν.

Για την εγγραφή χρειάζεται απολυτήριο δημοτικού σχολείου και πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης. Οι εγγραφές για τη νέα σχολική χρονιά θα διαρκέσουν μέχρι τέλος Οκτωβρίου 2013. Το  τηλέφωνο του σχολείου είναι: 2410670950

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass