Δυναμική συμμετοχή Λαρισαίων εκπαιδευτικών στο συλλαλητήριο της Αθήνας

Δημοσίευση: 24 Οκτ 2013 16:30 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 12:28

Από την Επιτροπή Αγώνα Καθηγητών Λάρισας, με αφορμή το πανελλαδικό συλλαλητήριο της Αθήνας σημειώνεται  πως ήταν «διεκδικητική, μαζική ,δυναμική η παρουσία των «διαθέσιμων» στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Αντιπροσωπία αποτελούμενη από μέλη των συντονιστικών επιτροπών Αττικής, Λάρισας και Θεσσαλονίκης καθώς και μέλη του Δ.Σ. της ΟΛΜΕ, έγινε δεκτή από την υπεύθυνη του τμήματος δημοσίων σχέσεων της Προεδρίας τη Δημοκρατίας Κα Μ. Τριανταφυλλίδου, στην οποία παρουσίασε τα αιτήματά των εκπ/κών σε διαθεσιμότητα και κάλεσε τον Πρόεδρο να πάρει θέση στον ακρωτηριασμό που υπέστη η τεχνική εκπαίδευση ζητώντας με ένα Προεδρικό Διάταγμα να επανέλθουν μαθητές καθηγητές στα σχολεία!

Στη συνέχεια η αντιπροσωπία επισκέφτηκε το Μέγαρο Μαξίμου, όπου παρουσίασε τα αιτήματά μας και τα προβλήματα που δημιουργεί το μέτρο της διαθεσιμότητας στην εκπαίδευση, στον ειδικό σύμβουλο του Πρωθυπουργού κ. Α. Παπαστάμου και ζήτησε άμεση συνάντηση με τον Πρωθυπουργό της χώρας κ. Α. Σαμαρά. Συνάδελφοι με κοινή ,συντονισμένη δράση ,ενωμένοι !θα μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας!» καταλήγει η ανακοίνωση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass