Ημερίδα στο ΤΕΙ Θεσσαλίας με ομιλητή τον ευρωβουλευτή Γ. Κουμουτσάκο

Δημοσίευση: 05 Νοε 2013 20:15 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 12:42

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «Μάστερ στη Διοίκηση και Διαχείριση Έργων και Προγραμμάτων» του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων της ΣΔΟ του ΤΕΙ Θεσσαλίας διοργανώνει ημερίδα  με θέμα «Διευρωπαϊκά δίκτυα μεταφορών και η συνεισφορά τους στην περιφερειακή ανάπτυξη».

Η ημερίδα θα γίνει την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου στις 11 το πρωί  (στο αμφιθέατρο του Τμήματος ΔΔΕ στη Λάρισα) με κεντρικό ομιλητή τον ευρωβουλευτή Γεώργιο Κουμουτσάκο ενώ θα συμμετάσχουν ομιλητές από: το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών, Τομέας Προγραμματισμού και Διαχείρισης Τεχνικών Έργων), το ΤΕΙ Θεσσαλίας και το ΤΕΕ Τμήμα Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας.

Η ημερίδα θα ξεκινήσει στις 11 πμ με χαιρετισμούς που θα απευθύνουν ο καθηγητής Παναγιώτης Γούλας (Πρόεδρος ΤΕΙ Θεσσαλίας) και ο καθηγητής Παντελής Υψηλάντης (διευθυντής του ΠΜΣ) για να ακολουθήσουν οι εξής εισηγήσεις:

Στις 11:30: Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών του ΤΕΙ Θεσσαλίας και η συμβολή του στην Περιφερειακή Ανάπτυξη, Πάνος Φιτσιλής, Καθηγητής ΤΕΙ Θεσσαλίας, Στις 11:50: Τα νέα Διευρωπαϊκά Μεταφορικά Δίκτυα – Η σημασία τους για την Ελλάδα, Γεώργιος Κουμουτσάκος, Ευρωβουλευτής Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος. Στις 12:30: Η Ελληνική Εμπειρία επί των Διευρωπαϊκών Μεταφορικών Δικτύων – Η ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ, Σέργιος Λαμπρόπουλος, Διευθυντής Τομέα Διαχείρισης Τεχνικών Έργων, Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών, ΕΜΠ. Στις 12:50: Η Περιφερειακή Προοπτική από τα Δίκτυα Μεταφορών, Κωνσταντίνος Διαμάντος, Πρόεδρος ΤΕΕ Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass