UNICEF: Ανοιξιάτικη συλλογή 2013 κάρτες και δώρα

Δημοσίευση: 18 Απρ 2013 16:30 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 15:41

Με μια νέα μοναδική «Ανοιξιάτικη Συλλογή 2013» καρτών λαμπάδων και δώρων η UNICEF προσκαλεί τους υποστηρικτές της να στηρίξουν το έργο της για τα παιδιά αγοράζοντας δώρα, κάρτες, λαμπάδες και άλλα ξεχωριστά είδη για το Πάσχα.

Η νέα συλλογή περιλαμβάνει δώρα για μικρούς και μεγάλους: διακοσμητικά αυγά σε νέα σχέδια σε χρώματα της άνοιξης και του Πάσχα, παιχνίδια, κούπες, διακοσμητικά και πολλά άλλα πλαισιώνουν τα ανοιξιάτικα φυλλάδια. Οι ανοιξιάτικες συλλογές καρτών είναι γεμάτες πολύχρωμα λουλούδια, παιδικές κάρτες και κάρτες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως προσκλητήρια στην βάφτιση ή το γάμο. Υπάρχει ακόμα μια χαριτωμένη συλλογή με πασχαλιάτικες κάρτες για να στείλουν οι φίλοι της UNICEF τις ευχές τους στα αγαπημένα πρόσωπα.

Ξεχωριστές είναι οι φετινές λαμπάδες. Διατίθενται σε 21 ιδιαίτερα σχέδια με υπέροχα χρώματα για αγόρια και κορίτσια μικρά και μεγάλα, το ξεχωριστό δώρο που θα κάνει ο νονός και η νονά, ο μπαμπάς και η μαμά και θα χαρίσουν το χαμόγελο στους αγαπημένους μας το βράδυ της Ανάστασης ενώ συγχρόνως θα φωτίσουν τη ζωή χιλιάδων άλλων παιδιών.

Τα έσοδα από την πώληση των λαμπάδων, των καρτών και των δώρων της UNICEF βοηθούν τα παιδιά στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο.

Για περισσότερες πληροφορίες και παραγγελίες: · 801 500 12345 όλο το 24ωρο, · fax: 210 72 52 555, · ιστοσελίδα της UNICEF www.unicef.gr

 


Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass