Ανασύνθεση διοικητικού συμβουλίου δασκάλων

Δημοσίευση: 28 Σεπ 2015 11:37

 

 

 

Το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Λάρισας «Κων. Κούμας», προχώρησε στη γενική ανασύνθεση των θέσεων ευθύνης και αξιωμάτων μετά τις παραιτήσεις δύο μελών. Συγκεκριμένα παραιτήθηκε ο πρόεδρος, κ. Δημήτριος Τζιόλης και το μέλος κ. Κοσμοπούλου Φωτεινή. 

Η νέα σύνθεση του Δ.Σ. είναι: πρόεδρος Κοσμάνος Νικόλαος,  γενικός γραμματέας      

Νάστος Γεώργιος, αντιπρόεδρος  Καμπέρης  Αθανάσιος, ταμίας Γερόπουλος Περικλής ,  ειδικός γραμματέας Χριστοδούλου Αστέριος, ταμείο αλληλοβοήθειας  Μπίκας Χρήστος,  και μέλη Μπαμπαλιούτας Δημήτριος, Παπαποστόλου Δημήτριος και Σίμος Βασίλειος,

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου ανακοίνωσε ότι: «Δεσμεύεται να αγωνιστεί για ένα σχολείο δημόσιο, δημοκρατικό, αντιαυταρχικό, ελεύθερο και πλουραλιστικό, ικανό να παρέχει δωρεάν τα αγαθά της Παιδείας σε όλα τα παιδιά, αντιπαλεύοντας τις όποιες πολιτικέςλεηλασίας και αποδόμησης της Δημόσιας Παιδείας και των εργασιακών δικαιωμάτων των εκπαιδευτικών.

Θα παλέψει για τη συγκρότηση ενός ενωτικού, κοινωνικοπολιτικού και αγωνιστικού μετώπου, που θα απαιτεί την κατάργηση όλων των μνημονίων και θα επιδιώξει να αναλάβει πρωτοβουλίες ενημέρωσης των μελών του, των γονιών και ευρύτερα της κοινωνίας για τις συνέπειες εφαρμογής του τρίτου μνημονίου στην εκπαίδευση.

Στον αγώνα αυτό η ενότητα και η συμμετοχή όλων των συναδέλφων αποτελεί ουσιαστική προϋπόθεση. Ήμασταν και θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα σε όλους τους συναδέλφους και στο πλευρό της κοινωνίας μας».

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass