Αύξηση ενηλίκων μαθητών στο 1ο ΣΔΕ

Δημοσίευση: 01 Οκτ 2015 20:04

 

Το 1ο  Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Λάρισας, που μετρά ήδη 12 χρόνια επιτυχούς παρουσίας στην πόλη μας, άνοιξε τις πόρτες του, στους χώρους του 5ο Λυκείου Λάρισας, όπου στεγάζεται, για να χαιρετίσει

τη νέα σχολική χρονιά και να καλωσορίσει τους μαθητές του, τόσο αυτούς που πρόκειται να ολοκληρώσουν φέτος τις σπουδές τους όσο και αυτούς που μόλις εγγράφηκαν και ξεκινούν τώρα τον διετή κύκλο των σπουδών τους. Να σημειωθεί ότι φέτος καταγράφηκε μεγάλη αύξηση εγγραφών.

Η εκδήλωση ετοιμάστηκε, όπως κάθε χρόνο, από τους εκπαιδευόμενους της δεύτερης τάξης, σε συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς του σχολείου και είχε βασικό στόχο την υποδοχή των νέων συμμαθητών τους, την οποία έχουν πράγματι ανάγκη σ’ αυτό το νέο τους βήμα.

Η εκδήλωση άρχισε με αγιασμό, και χαιρετισμούς από εκπροσώπους πολιτικών και εκπαιδευτικών αρχών. Ακολούθησε μικρό θεατρικό με τίτλο «Στο σχολείο μας και πάλι: πέρυσι και τώρα….», μια παραγωγή του 1ου ΣΔΕ Λάρισας, στην οποία παρουσιάστηκαν οι εμπειρίες από την φοίτηση και τη ζωή στο ΣΔΕ, καθώς και οι αρχές και οι σκοποί της λειτουργίας του σχολείου. Στη συνέχεια οι μαθητές που ήδη φοιτούν παρέδωσαν στους νέους εκπαιδευόμενους έναν φάκελο με σχολικά είδη και κάρτες με μηνύματα-ευχές για την φοίτησή τους. Ακολούθησε δεξίωση.

Την τελετή υποδοχής τίμησαν με την παρουσία τους η Περιφερειακή Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσσαλίας κ. Ελένη  Αναστασοπούλου, ο σχολικός σύμβουλος πληροφορικής και πρόεδρος της ΕΕΠΕΚ κ. Δημ. Κολοκοτρώνης, ο αντιδήμαρχος Παιδείας Νεολαίας και Αθλητισμού, ο κ Αλ. Μπατζανούλης, ο διευθυντής του 2ου ΣΔΕ Λάρισας κ. Γ. Τράντας, η διευθύντρια του 3ου ΕΠΑΛ κ Β. Λάμπρου, παλαιότεροι εκπαιδευόμενοι, εκπαιδευτικοί του σχολείου και μεγάλος αριθμός συγγενών και φίλων των μαθητών και του σχολείου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass