Γενική συνέλευση και εκλογές Θεολόγων

Δημοσίευση: 25 Νοε 2015 20:42

 

Πρόσκληση συμμετοχής στην τακτική εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου και σε περίπτωση μη απαρτίας την επόμενη Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου στην αίθουσα της Χριστιανικής Εστίας Λαρίσης «Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ» (Ανθίμου Γαζή 35, απέναντι από το 1ο Γυμνάσιο – Λύκειο Λάρισας) απευθύνει στα μέλη της η Πανελλήνια Ένωση Θεολόγων, παράρτημα Λάρισας. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση «όσοι επιθυμούν να είναι υποψήφιοι για το Διοικητικό Συμβούλιο ή την Εξελεγκτική Επιτροπή, να το δηλώσουν στο προεδρείο του Παραρτήματος, μέχρι την προηγούμενη των εκλογών (τηλ. επικοινωνίας 6981333725 και 6976041148). Σημειώνεται ότι δικαίωμα συμμετοχής στις εκλογές έχουν όσοι είναι ταμειακώς τακτοποιημένοι στην Π.Ε.Θ. Η καταβολή της συνδρομής μπορεί να γίνει και κατά την ώρα της ψηφοφορίας. Ως ημέρα Γενικής Συνέλευσης και εκλογών επιλέχθηκε η ημέρα αυτή, επειδή την ίδια ημέρα θα διεξαχθούν οι εκλογές της ΕΛΜΕ και διευκολύνεται έτσι η συμμετοχή περισσοτέρων συναδέλφων.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης της Γ. Σ. είναι τα παρακάτω: Απολογισμός έργου από το απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο. Κριτική, έλεγχος πεπραγμένων και ταμειακός έλεγχος. Προτάσεις για τη νέα διετία. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής και αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Δ. Σ. και Ε. Ε.

Το πρόγραμμα των εργασιών έχει ως εξής: 12.00 μ. Έναρξη Γενικής Συνέλευσης. 14.00 μ.μ. Έναρξη ψηφοφορίας. 18.00 μ.μ. Λήξη ψηφοφορίας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass