Αναμνηστική σειρά γραμματοσήμων για τα «75 χρόνια από την ίδρυση της Εθνικής Τράπεζας»

Δημοσίευση: 28 Μαρ 2016 18:47

Αναμνηστική σειρά γραμματοσήμων από τα «175 χρόνια από την ίδρυση της Εθνικής Τράπεζας» εκδίδουν τα Ελληνικά Ταχυδρομεία. Τα τρία από τα τέσσερα γραμματόσημα της αναμνηστικής σειράς ιστορούν την εξέλιξη της περιοχής που επέλεξε η Εθνική Τράπεζα για να εγκαταστήσει την έδρα της.

Η Εθνική Τράπεζα που αναπτύχθηκε παράλληλα με το νεοσύστατο ελληνικό κράτος, δίνει διαχρονικά μεγάλη βαρύτητα στο χαρακτήρα των οικημάτων που χρησιμοποιεί για τις λειτουργικές της ανάγκες.

Η επίσημη παρουσίαση των γραμματοσήμων θα γίνει την πρώτη μέρα κυκλοφορίας της και ημέρα της επετείου, μεθαύριο Τετάρτη 30/3 από τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο ΕΛΤΑ Κωστή Μελαχροινό, στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου που θα παραχωρήσει η διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας στο Μέγαρο Μελά, όπου θα ανακοινωθεί ο προγραμματισμός των επετειακών εκδηλώσεων της τράπεζας.

Ειδικά για την επέτειο τα ΕΛΤΑ λειτουργούν στα Κεντρικά Ταχυδρομικά Καταστήματα 7 πόλεων της χώρας, ειδικές αναμνηστικές σφραγίδες, διαφορετικές για κάθε πόλη, και καλούν τους φίλους του γραμματοσήμου να σφραγίσουν τα φιλοτελικά τους αντικείμενα με το αποτύπωμα των αναμνηστικών σφραγίδων και να δημιουργήσουν έτσι σπάνια συλλεκτικά αντικείμενα, ενθυμήματα της επετείου των 175 χρόνων της Εθνικής Τράπεζας.

Συγκεκριμένα, οι Ειδικές Αναμνηστικές Σφραγίδες θα λειτουργούν στα Κεντρικά Ταχυδρομικά Καταστήματα Θεσσαλονίκης, Πατρών, Αλεξανδρούπολης, Ιωαννίνων, Λάρισας, Ηρακλείου και Σύρου. Για την Αθήνα, οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα, να σφραγίζουν τα φιλοτελικά τους αντικείμενα, στο Κεντρικό Φιλοτελικό Κατάστημα, Λυκούργου 5 και Απελλού.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass