Η ιατροδικαστής θα «φωτίσει» τη διπλή αυτοκτονία

• Αν και τα ευρήματα δείχνουν ότι προηγήθηκε σατανιστική τελετή

Δημοσίευση: 04 Ιαν 2018 15:40

ΑΘΗΝΑ

Τις τοξικολογικές εξετάσεις στις σορούς των δυο νέων τουριστών που βρέθηκαν νεκροί στα Βλαχάτα Κεφαλλονιάς περιμένουν οι αρχές για να εντοπίσουν τα αίτια της αυτοχειρίας, ωστόσο πολλά στοιχεία συνηγορούν στο ότι προηγήθηκε σατανιστική τελετή.

Όπως δήλωσε η ιατροδικαστής Πατρών Αγγελική Τσιόλα, η οποία διενήργησε τις νεκροτομές, «τα τραύματα τόσο στη γυναίκα όσο και στον άνδρα ήταν συμβατά με τα αντικείμενα που βρέθηκαν στον χώρο του σπιτιού, δηλαδή δύο φαλτσέτες και ένα μαχαίρι».
Η ίδια επιβεβαίωσε ότι ο θάνατος και των δύο επήλθε από αυτοτραυματισμό και απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.
Ο 35χρονος Γερμανός φέρεται να βοήθησε την 23χρονη Βουλγάρα στον τραυματισμό της και εκείνη κατέληξε από αιμορραγία στα αγγεία των χεριών. Ο θάνατός του επήλθε από κακώσεις με μαχαίρι στον θώρακα.
Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, οι εικόνες από τους εσωτερικούς χώρους του σπιτιού ήταν σοκαριστικές καθώς η κοπέλα βρέθηκε ημίγυμνη πάνω στον καναπέ γεμάτη αίματα, ενώ ο νεαρός μέσα στην μπανιέρα.
Στις φωτογραφίες που είχε δημοσιεύσει η 23χρονη σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης φαίνεται το μενταγιόν πεντάλφα που βρέθηκε στην ενοικιαζόμενη βίλα και οδηγεί τις αρχές στο συμπέρασμα πως η ταυτόχρονη αυτοκτονία είχε αιτία σατανιστική τελετή που λάμβανε χώρα εκείνη τη στιγμή.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass