ΜΕ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ «ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΕΥΣΗ»

Πόλος έλξης τα προϊόντα του Δήμου Κιλελέρ στην Αθήνα

Δημοσίευση: 13 Μαϊ 2018 22:28
Στο περίπτερο του Δήμου Κιλελέρ, όπου διακρίνεται ο δήμαρχος κ. Νασιακόπουλος, με τον υπουργό Ναυτιλίας κ. Παν. Κουρουμπλή, τον πρόεδρο της ΠΕΔ κ. Γιώργο Κωτσό, τον δήμαρχο Περιστερίου κ. Παχατουρίδη, η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Λαρισαίων κ. Ρ. Καραλαριώτου, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλελέρ κ. Αχ. Βαρδακούλης, η γ.γ. του Υπουργείου Τουρισμού η Ευριδίκη Κουρνέτα και ο κ. Τσούμας διευθυντής της ΠΕΔ. Στο περίπτερο του Δήμου Κιλελέρ, όπου διακρίνεται ο δήμαρχος κ. Νασιακόπουλος, με τον υπουργό Ναυτιλίας κ. Παν. Κουρουμπλή, τον πρόεδρο της ΠΕΔ κ. Γιώργο Κωτσό, τον δήμαρχο Περιστερίου κ. Παχατουρίδη, η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Λαρισαίων κ. Ρ. Καραλαριώτου, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλελέρ κ. Αχ. Βαρδακούλης, η γ.γ. του Υπουργείου Τουρισμού η Ευριδίκη Κουρνέτα και ο κ. Τσούμας διευθυντής της ΠΕΔ.

Με τους καλύτερους οιωνούς για την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα και την προώθηση των τοπικών προϊόντων, επέστρεψε χθες η αποστολή του Δήμου Κιλελέρ από την 3η Έκθεση «Ελλάδος Γεύση», που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, στο εκθεσιακό κέντρο Περιστερίου.

Ήταν η πρώτη συμμετοχή του δήμου, σε αυτό το κορυφαίο γεγονός που αναδεικνύει την τουριστική, πολιτιστική και γαστρονομική ταυτότητα της Ελλάδας, την οποία και εξασφάλισε μέσω της ΠΕΔ Θεσσαλίας.
Ο δήμαρχος κ. Θανάσης Νασιακόπουλος, από την πρώτη στιγμή στήριξε αυτή την αποστολή και συγκεκριμένα τους παραγωγούς και τις εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον δήμο του, με σκοπό να αναδείξουν τα προϊόντα τους.
Ο κ. Νασιακόπουλος, ο οποίος παρευρέθηκε στα εγκαίνια της έκθεσης δήλωσε στην «Ε» τα εξής: «Η έκθεση ήταν πολύ καλά οργανωμένη. Η εμπειρία μας σε αυτήν ήταν πολύτιμη και σίγουρα θα υπάρχει συνέχεια συμμετοχής μας και στην επόμενη.  Το περίπτερο του Δήμου Κιλελέρ βρήκε μεγάλη ανταπόκριση από τους εμπορικούς επισκέπτες και όχι μόνο, με αποτέλεσμα οι συμμετέχοντες παραγωγοί και εταιρείες του δήμου να αναπτύξουν σημαντικές εμπορικές επαφές για την προώθηση των προϊόντων τους, με τις καλύτερες προοπτικές ανάπτυξης. Οι συνεργασίες που ξεκίνησαν ξεπερνούν και τα σύνορα της Ελλάδας.
Να τονίσω, ότι ο Δήμος Κιλελέρ ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμα της ΠΕΔ, να έχει μια ισχυρή παρουσία σε αυτό το γεγονός, καθώς αποτελεί στόχο μας η στήριξη του πρωτογενούς τομέα, καθώς και των ιδιωτών που δραστηριοποιούνται στην παρασκευή, μεταποίηση και πώληση των τοπικών προϊόντων».
Να σημειωθεί ότι στην αποστολή του Δήμου Κιλελέρ, συμμετείχαν οι εξής: Intercon foods Α.Ε., “Artion”, Μπρέτας-Βιομηχανία τροφίμων, Παπαγιάννης «Χαλβάς Όλυμπος», Χρ. Πουλτσίδης «Κάρυος Γη», Βασ. Μακατός “Camrus” και Παύλος Τεμενούγκας.
Να σημειώσουμε ότι η έκθεση «Ελλάδος Γεύση» στόχο έχει την απόλυτη και ολοκληρωμένη προβολή της Ελλάδας μέσω της Γαστρονομίας, του Τουρισμού και του Πολιτισμού της, με έμφαση στη λαϊκή παράδοση. Συμμετείχαν Περιφέρειες, Δήμοι και επιχειρήσεις, απ΄όλη τη χώρα όπου ανάδειξαν τα γαστρονομικά, πολιτιστικά και τουριστικά χαρακτηριστικά των περιοχών τους.
Κάθε χρόνο όλο και περισσότεροι νέοι εμπορικοί επισκέπτες ενδιαφέρονται να συμμετέχουν, καθώς μπορούν να βρουν παραγωγούς και εταιρείες κυριολεκτικά από όλη την Ελλάδα με δυσεύρετα στο εξωτερικό ελληνικά προϊόντα.

Της Λένας Κισσάβου

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass