Εισβολή του Ρουβίκωνα στο Υπ. Εξωτερικών

Δημοσίευση: 29 Αυγ 2018 18:08

ΑΘΗΝΑ

Νέα εισβολή, αυτή τη φορά με στόχο το υπουργείο Εξωτερικών, επί της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας, πραγματοποίησαν τα ξημερώματα της Τρίτης μέλη της αντιεξουσιαστικής ομάδας «Ρουβίκωνας».

Βίντεο σε σάιτ του αντιεξουσιαστικού χώρου, δείχνει δύο μέλη του να σκαρφαλώνουν στα κάγκελα, να πηδάνε την περίφραξη του κτιρίου και να εισέρχονται στον προαύλιο χώρο, αφήνοντας μια τσάντα.

Όπως αναφέρουν στην ανάρτησή τους, τα μέλη του «Ρουβίκωνα» άφησαν στον συγκεκριμένο χώρο του Υπουργείου Εξωτερικών μία τσάντα που περιείχε περιεχόμενο με «φωτογραφίες νεκρών, από το τελευταίο ‘επεισόδιο’» της γενοκτονίας ενός λαού, με αφορμή την αναγνώριση της Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ από έναν ακόμα διαχρονικά στρατηγικό σύμμαχο του Ελληνικού κράτους, τις Η.Π.Α» .

Η ΝΔ

 Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Ανανεωμένος από τις διακοπές του, ο Ρουβίκωνας ξεκίνησε δυναμικά το πρόγραμμα των φθινοπωρινών του εξορμήσεων. Ποιος ξέρει τι θα περιλαμβάνει φέτος εκτός από ΥΠΕΞ, Πεντάγωνο, πρεσβείες; Αντιλαμβάνεται άραγε ο κ. Τσίπρας ότι αυτή η οργανωμένη συμμορία εξευτελίζει καθημερινά τη χώρα;».

Ο εκπρόσωπος του Ποταμιού, Δημήτρης Τσιόδρας, σχολίασε: Oι επιθέσεις του Ρουβίκωνα σε υπουργεία, πρεσβείες κλπ έχει πάψει πλέον να αποτελεί είδηση. Είδηση θα ήταν αν έκανε κάτι η κυβέρνηση για τα "χαϊδεμένα παιδιά της". Αλλά δεν πρόκειται...

Η ΝΤΟΡΑ

Έντονα αντέδρασε η πρώην υπουργός Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη στη νέα έφοδο του Ρουβίκωνα, αυτήν τη φορά στο υπουργείο Εξωτερικών.

Έχουμε να κάνουμε με ένα απολύτως ξεχαρβαλωμένο κράτος, δήλωσε μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Η εικόνα με την έφοδο του Ρουβίκωνα στο ΥΠΕΞ θα ταξιδέψει σε όλον τον κόσμο και θα μας κάνει ρεζίλι διεθνώς, είπε.

«Αυτά... τα μωρά μάς κάνουν ρόμπα διεθνώς», τόνισε η κυρία Μπακογιάννη, σχολιάζοντας ότι «υπάρχει επισήμως ανοχή... αφού σου λέει η κυβέρνηση ότι τα παιδιά αυτά κάνουν ακτιβισμό».

Όπως είπε η κυρία Μπακογιάννη, αναφερόμενη στα θέματα ασφάλειας, «ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα καθαρίσει τα Εξάρχεια».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass