«Να καταθέσει τη σύμβαση ΔΕΗ – EDS Σκοπίων»

ΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΣΤΑΘΑΚΗ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΣΚΡΕΚΑΣ

Δημοσίευση: 07 Σεπ 2018 16:03

ΑΘΗΝΑ
«Ο κ. Σταθάκης θα όφειλε να έχει καλύτερη μνήμη. Από τις 12 Ιανουαρίου 2018 και από το βήμα της Βουλής, είχα προσωπικά εκφράσει έντονους προβληματισμούς και είχα θέσει ερωτήματα αναφορικά με την πρόθεση της ΔΕΗ να εξαγοράσει την εμπορική ενεργειακή εταιρεία EDS Σκοπίων.

Η εταιρεία αυτή ήταν συμφερόντων του αντιπροέδρου της κυβέρνησης των Σκοπίων», δήλωσε ο τομεάρχης Περιβάλλοντος και Ενέργειας της ΝΔ Κώστας Σκρέκας για την εξαγορά της εμπορικής ενεργειακής εταιρείας EDS Σκοπίων από τη ΔΕΗ.
Ο βουλευτής της ΝΔ σημείωσε ότι πέρα από τη σκοπιμότητα μιας τέτοιας επενδυτικής κίνησης «οι εύλογες ανησυχίες μας είχαν να κάνουν και με τον χρόνο επιλογής της συγκεκριμένης εξαγοράς, κατά την κορύφωση της διαπραγμάτευσης Ελλάδος και Σκοπίων».
Ο κ. Σκρέκας τονίζει ότι ο κ. Σταθάκης οφείλει άμεσα να καταθέσει στη Βουλή των Ελλήνων τη σύμβαση μεταξύ της ΔΕΗ και της EDS Σκοπίων. «Οι πολίτες απαιτούν ξεκάθαρες απαντήσεις σε αυτή την υπόθεση», συμπληρώνει στη γραπτή του δήλωση στην οποία παράλληλα παραθέτει την παρέμβασή του για το εν λόγω ζήτημα κατά τη συνεδρίαση της ολομέλειας της Βουλής στις 12 Ιανουαρίου 2018.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass