ΚΑΜΜΕΝΟΣ:

Θα προτείνω δημοψήφισμα για το Σκοπιανό

ΑΛΛΙΩΣ ΚΥΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑΣ

Δημοσίευση: 12 Σεπ 2018 16:01

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Την ελπίδα να «φτάσουμε στο τέλος της τετραετίας» τον Οκτώβριο του 2019, οπότε οι πολίτες θα έχουν αντιληφθεί τη βελτίωση του οικονομικού περιβάλλοντος, εξέφρασε ο Πάνος Καμμένος στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε στη ΔΕΘ.

Τη συνεργασία με τον Αλέξη Τσίπρα τη χαρακτήρισε «έντιμη και παράδειγμα για τον ιστορικό του μέλλοντος». «Δεν υπήρξε ούτε μια στιγμή την περίοδο που κυβερνήσαμε μαζί σύγκρουση ή εκβιασμός. Σε αντίθεση με ό,τι συνέβαινε στη συγκυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου που στηρίχθηκε στην κοινή αρχή του να καλύψουμε ο ένας τις κομπίνες του άλλου» σημείωσε.
Θα κάνουμε όλες τις προσπάθειες να φτάσουμε μέχρι το τέλος, είπε επίσης ο υπουργός Άμυνας, ερωτηθείς για το αν θα ρίξει την κυβέρνηση για τη Συμφωνία των Πρεσπών.
«Εάν η Συμφωνία των Πρεσπών φτάσει στη Βουλή, δεν έχουμε τη λαϊκή εντολή να παραμείνουμε στην κυβέρνηση», δήλωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.
Όπως είπε, αρχικά θα προτείνει στον πρωθυπουργό τη διενέργεια δημοψηφίσματος για να πάρει θέση ο ελληνικός λαός. Η δεύτερη θέση του θα είναι, ανέφερε ο κ. Καμμένος, οποιαδήποτε απόφαση και συζήτηση στη Βουλή να γίνει μετά το πέρας της τετραετίας και η τρίτη θα είναι η προσφυγή στις κάλπες.
Αλλά ακόμα και για το αν γίνουν οι συνταγματικές αλλαγές στα Σκόπια, ο ίδιος εξέφρασε την εκτίμηση ότι μέχρι το καλοκαίρι του 2019 δεν πρόκειται να έχουν ολοκληρωθεί όλες οι διαδικασίες στη γειτονική χώρα και κάλεσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη και το ΠΑΣΟΚ να δηλώσουν τι στάση θα κρατήσουν.
Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις γενικότερες αλλαγές στα Βαλκάνια. «Έχουμε έναν διάλογο.
Η Αλβανία μιλά με τη Σερβία για την παραχώρηση εδαφών στο Κόσοβο. Αυτό το δέχονται οι ΗΠΑ και η ΕΕ. Εδώ έχει να κάνει με αλβανόφωνους και σλαβόφωνους Βουλγάρους. Μετά την εξέλιξη στο Κόσοβο, θα δούμε τι θα γίνει και με το Σκοπιανό» τόνισε.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass