Κλείδωσαν τέσσερις υποψήφιοι περιφερειάρχες της ΝΔ

Δημοσίευση: 13 Οκτ 2018 15:58

ΑΘΗΝΑ
Τέσσερα πρόσωπα που προέρχονται από την αυτοδιοίκηση θα διεκδικήσουν τις περιφέρειες Αττικής, Πελοποννήσου, Στερεάς Ελλάδας και Δυτικής Ελλάδας με τη στήριξη της ΝΔ.

Σύμφωνα με πηγές της Πειραιώς, χθες το πρωί κλείδωσαν οι εξής υποψηφιότητες: Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ και δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης θα είναι ο αντίπαλος της Ρένας Δούρου στην Περιφέρεια Αττικής. Ο επί τρεις θητείες δήμαρχος Καλαμάτας και επί σειρά ετών πρόεδρος του νομαρχιακού συμβουλίου Παναγιώτης Νίκας θα διεκδικήσει την Περιφέρεια Πελοποννήσου απέναντι στον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργο Δέδε και τον νυν περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη. Επίσης, χθες το πρωί στην Πειραιώς κλείδωσαν ως υποψήφιοι περιφερειάρχες και δύο νέα αυτοδιοικητικά στελέχη. Πρόκειται για τον 34χρονο αντιπεριφερειάρχη Ευβοίας Φάνη Σπανό, ο οποίος θα διεκδικήσει την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας απέναντι στον εκλεκτό της Κουμουνδούρου Μανώλη Αναγνωστάκη, και για τον 38χρονο περιφερειακό σύμβουλο Αιτωλοακαρνανίας και υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Νεκτάριο Φαρμάκη, που θα αναμετρηθεί με τον Απόστολο Κατσιφάρα (τον οποίο στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ) στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass